امروز: دوشنبه, ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 6 ذو الحجة 1446 | 2025-06-02
کد خبر: 374043 |
تاریخ انتشار : 03 مرداد 1399 - 0:11 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه‌ی لقمه مرغ و اسفناج؛ سالم و رژیمی وب‌سایت دونفره – معصومه رجایی: اگه شما هم مثل من این روزا بیشتر به این فکر میکنین که امروز دیگه چی درست کنم برای ناهار، شاید این ایده‌ی لقمه‌های مرغ و اسفناج براتون جالب باشه. این لقمه‌ها که اسم شیک و […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه‌ی لقمه مرغ و اسفناج؛ سالم و رژیمی

وب‌سایت دونفره – معصومه رجایی: اگه شما هم مثل من این روزا بیشتر به این فکر میکنین که امروز دیگه چی درست کنم برای ناهار، شاید این ایده‌ی لقمه‌های مرغ و اسفناج براتون جالب باشه. این لقمه‌ها که اسم شیک و کافه ایش میشه ” رَپ مرغ و اسفناج” هم سالم و رژیمی هستن و هم طعم خوبی و متفاوتی داره. این روزام اسفناج به وفور یافت میشه پیشنهاد میکنم امتحانش کنید.

مواد لازم

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • سبر ۲ حبه
  • پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
  • اسفناج ۲۰۰ گرم
  • نمک و فلفل
  • پنیر پارمزان
  • روغن نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه لقمه مرغ و اسفناج رژیمی

طرز تهیه لقمه مرغ و اسفناج رژیمی

دستور سریع

سینه مرغ رو خرد کنید و با سیر ساتوری شده و پودر پیاز و نمک و ففل مخلوط کنید. بذارید روی حرارت توی ماهیتابه نچسب که فقط کف اون رو چرب کردید و اجازه بدید تکه‌های مرغ برشته بشن.

یک طرف مرغ‌ها که برشته شد بر گردونید تا طرف دیگه هم کاملا برشته بشه. حدود ده دقیقه تا یک ربع برای پخت کامل مرغ‌ها کفایت میکنه.

حالا مرغ‌ها رو کنار بزنید و اسفناج تازه رو بریزید توی ماهیتابه و در ماهیتابه رو بذارید تا اسفناج‌ها حجمشون کم بشه و رنگشون هم سبز روشن بشه. حدود ۳-۴ دقیقه هم اسفناج‌ها زمان لازم دارن برای پخت.

میتونید مثل من مرغ‌ها و اسفناج‌ها رو جدا نگه دارید یا اینکه مخلوطشون کنید.

حالا میتونید پودر پنیر پارمزان به مرغ و اسفناج اضافه کنید. اگه نداشتید میتونید تکه‌های کوچیک از پنیر صبحانه هم در این ترکیب استفاده کنید.

بعد هم نون تافتون یا لواش یا پیتا رو بذارید روی سطح و مقداری از مواد رو ستونی بریزید روی نون و رول کنید و لقمه رو ببندید.

طرز تهیه لقمه مرغ و اسفناج رژیمیتفت دادن اسفناج

طرز تهیه لقمه مرغ و اسفناج رژیمیمواد میانی لقمه مرغ و اسفناج

طرز تهیه لقمه مرغ و اسفناج رژیمیریختن مواد در نان تافتون یا لواش

از ماست به عنوان سس برای این لقمه استفاده کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید