امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 385070 |
تاریخ انتشار : 11 شهریور 1399 - 10:29 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه‌ی دمنوش پونه؛ سرشار از خاصیت درمانی وب‌سایت غذالند – ساناز: پونه ازجمله آن گیاهانی است که خاصیت‌های درمانی بسیاری دارد و مورد استفاده در آشپزی است به خصوص در شربت ها، دمنوش‌ها و برخی غذاها. همچنین این گیاه پر خاصیت در طب سنتی نیز به عنوان آرام […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه‌ی دمنوش پونه؛ سرشار از خاصیت درمانی

وب‌سایت غذالند – ساناز: پونه ازجمله آن گیاهانی است که خاصیت‌های درمانی بسیاری دارد و مورد استفاده در آشپزی است به خصوص در شربت ها، دمنوش‌ها و برخی غذاها. همچنین این گیاه پر خاصیت در طب سنتی نیز به عنوان آرام بخش و مسکن استفاده می‌شود. این گیاه از خانواده نعناییان است. بوته گیاه پونه بین ۳۰ تا ۹۰ سانتیمتر رشد می‌کند. این گیاه طبع گرم و خشکی دارد و در فصل‌های گرم سال رشد می‌کند. با تهیه این گیاه در این فصل می‌توانید دمنوش و چای بسیار عالی آماده کرده و به عنوان عصرانه‌ای مناسب در کنار خانواده آن را بنوشید.

دمنوش پونه

گیاه پونه برای از بین بردن خستگی و سردرد‌های عصبی بسیار مفید است و سرماخوردگی را نیز درمان می‌کند. اگر دمنوش آن به طور مداوم استفاده شود، منجر به کاهش خلط و سرفه می‌شود. برگ‌های این گیاه در درمان زخم‌های پوستی موثر واقع شده است و تاثیر زیادی نیز در درمان بیماری‌های عفونی دارد. پونه علاوه بر آشپزی و خاصیت درمانی دارویی برای پوست و مو نیز مفید است، به طوری که برای درمان آکنه، جوش صورت و درمان ریزش مو به کار می‌رود.

مصرف دمنوش این گیاه که خواص مفیدی دارد برای کاهش درد‌های قاعدگی و پریودی زنان، لاغری و کاهش وزن، بهبود عملکرد معده و دستگاه گوارش، کاهش استرس، افسردگی و بی خوابی و تنظیم فشار خون و عملکرد قلب توصیه شده است. دمنوش پونه بعلاوه برای درمان سرماخوردگی، زکام، مشکلات گوارشی، سردردها، کم کردن تب خفیف، تسکین گلودرد و برای بهبود نفخ شکم و حالت تهوع استفاده می‌شود. یکی از بهترین راه‌های بهره از خاصیت درمانی پونه نوشیدن یک فنجان چای پونه است.

مواد لازم

  • برگ یا گل پونه: ۱ قاشق غذاخوری
  • چای: ۱ قاشق غذاخوری
  • آبجوش: ۲ لیوان

دمنوش پونه

دمنوش پونه

طرز تهیه

۱. یک قاشق از گل یا برگ پونه را که در دست دارید به همراه یک قاشق چای درون آبجوش بریزید.

۲. حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دمنوش به خوبی دم بکشد.

۳. بعد از گذشت زمان مورد نیاز، دم نوش دم کشیده و آماده میل کردن است.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید