امروز: سه شنبه, ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 9 ذو القعدة 1446 | 2025-05-06
کد خبر: 324118 |
تاریخ انتشار : 05 آذر 1398 - 4:15 | ارسال توسط :
0
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک وکیل دادگستری با بیان اینکه فلسفه وجودی مجازات این است که هم فرد تنبیه شود و هم این موضوع را تکرار نکند، گفت: “طرح کاهش مجازات حبس” نه بحث مجازات را پابرجا می‌کند و نه می‌تواند باعث جلوگیری از تکرار جرم باشد. عبدالله سمامی در گفت‌وگو با صلح […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک وکیل دادگستری با بیان اینکه فلسفه وجودی مجازات این است که هم فرد تنبیه شود و هم این موضوع را تکرار نکند، گفت: “طرح کاهش مجازات حبس” نه بحث مجازات را پابرجا می‌کند و نه می‌تواند باعث جلوگیری از تکرار جرم باشد.

عبدالله سمامی در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به “طرح کاهش مجازات حبس” که مورد انتقاد ریییس قوه قضائیه نیز قرار گرفت و رد شد، اظهار کرد: هر طرحی که از طریق مجلس و نمایندگان ارائه ‌می‌شود باید مبنا و فلسفه خاصی برای آن تعبیه شود و جایگاهی داشته باشد. یعنی باید به مشکلی خورده و یا فکر کرده باشیم که در آینده با مشکل روبرو می‌شویم و بعد برای آن موضوع  طرحی بیاندیشیم که در آینده با آن مشکلات مواجه نشویم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این طرح فلسفه‌ای در این زمینه نداشته و بدون نگاه به آینده و گذشته عنوان و تقدیم هیات رئیسه مجلس شده، در مجلس نیز نگاه خوبی به این طرح وجود نداشته است.

این وکیل دادگستری تصریح کرد: در رابطه با مجازات‌هایی که تا کنون در قانون تعیین شده و قوه مقننه نیز آنها را قانونگذاری کرده و برای همه ما نیز لازم الاجرا خواهد بود، فلسفه‌ای وجود داشته و به سادگی و بدون برنامه ریزی و نگاه دقیق به این موضوع نبوده و اینکه بخواهیم یکباره اعلام کنیم که می‌خواهیم حبس‌ها را کم کنیم، نگاه درستی به موضوع نخواهد بود.

سمامی بر استحکام بخشی قانون و مجازات‌هایی که در قانون آمده تاکید کرد و گفت: همچنین باید برای استحکام بخشی قدرت قوه قضاییه، به جای اینکه مجازات را کم کنیم بر اجرای دقیق آن مجازات بپردازیم.

وی افزود: یکی از مواردی که در حال حاضر این قوانین دارند بحث آزادی‌های مشروط و نگهداری‌ زندانی به انحاء مختلف است که مجازات را سست می‌کند و عملا نتیجه‌ای که از آرای صادره قوه قضائیه بیرون می‌آید را لحاظ نمی‌کند و شخص به خود اجازه می‌دهد که باز هم مرتکب جرم شود.

این وکیل دادگستری با بیان اینکه فلسفه وجودی مجازات این است که هم فرد تنبیه شود و هم این موضوع را تکرار نکند، عنوان کرد: طرح مطرح شده نه بحث مجازات را پابرجا می‌کند و نه می‌تواند باعث جلوگیری از تکرار جرم باشد.

سمامی در پایان گفت: به نظر می‌رسد باید همین قانون وجود داشته باشد و رعایت شود و حتی بسیاری از آزادی‌هایی که در تعاقب این جرایم مشمول شخص مجرم می‌شود هم کسر شده و عین قانون اعمال شود تا بتوانیم به نتیجه‌ای که مد نظر قانونگذار است برسیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید