امروز: دوشنبه, ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 8 ذو القعدة 1446 | 2025-05-05
کد خبر: 373440 |
تاریخ انتشار : 01 مرداد 1399 - 6:00 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر مسئول کمیته استعدادیابی ورزش ناشنوایان گفت: با اجرای طرح ملی استعدادیابی به دنبال آن هستیم ورزش ناشنوایان را علمی و افراد واجد شرایط را به تیم‌های ملی تزریق کنیم. آزاده سادات سفیداری در گفت وگو با صلح خبر، درباره اجرای طرح ملی استعدادیابی در ورزش ناشنوایان اظهار کرد: با […]

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر

مسئول کمیته استعدادیابی ورزش ناشنوایان گفت: با اجرای طرح ملی استعدادیابی به دنبال آن هستیم ورزش ناشنوایان را علمی و افراد واجد شرایط را به تیم‌های ملی تزریق کنیم.

آزاده سادات سفیداری در گفت وگو با صلح خبر، درباره اجرای طرح ملی استعدادیابی در ورزش ناشنوایان اظهار کرد: با اجرای طرح ملی استعدادیابی در ورزش ناشنوایان به دنبال آن هستیم تا بتوانیم در آینده استعدادهای واجد شرایط را شناسایی و به تیمهای ملی تزریق کنیم.

وی گفت: در شرایط کرونایی فرصت مناسبی است تا بتوانیم به افراد استعدادیاب از جمله رئیس کمیته های استعدادیابی آموزش های لازم را در زمینه شناسایی استعدادها به صورت علمی ارائه دهیم تا بتوانیم در ۱۷ رشته ورزشی استعدادها را شناسایی و روی آن‌ها سرمایه گذاری لازم را انجام دهیم.

مسئول کمیته استعدادیابی ورزش ناشنوایان افزود: چشم انداز ما برای این طرح چهار ساله است و سعی داریم با همکاری که با مدارس آموزش پرورش استثنایی کل کشور خواهیم داشت استعدادهای واجد شرایط در رده سنی نونهالان و نوجوانان را شناسایی کنیم و کم کم تیم های ملی ناشنوایان را به سمت جوان گرایی سوق دهیم.

وی در پاسخ به این پرسش که در گذشته استعدادیابی در ورزش ناشنوایان به چه صورتی بوده است اظهار کرد: در گذشته استعدادیابی در ورزش ناشنوایان به صورت سنتی و سلیقه ای بوده و در قالب طرح ملی نبوده است. ما به دنبال عملیاتی کردن طرح ملی استعدادیابی ورزش ناشنوایان هستیم تا بتوانیم بر اساس آزمون های علمی که از افراد واجد شرایط می‌گیریم آن‌ها را طبق رکوردهای کسب کرده در رشته های مختلف ورزشی شناسایی کنیم.

وی گفت: متاسفانه محدوده سنی تیم های ملی در برخی از رشته های ورزشی بالای ۳۰ سال است و پشتوانه سازی چندان خوبی طی چند سال گذشته در ورزش ناشنوایان انجام نشده است. ما امیدواریم با اجرای طرح ملی استعدادیابی در آینده ورزشکاران جوان و با استعدادی را به تیم های ملی تزریق کنیم تا بتوانیم در آینده با نیروهای جوان در مسابقات مختلف حضور داشته باشیم.

سفیداری تصریح کرد: با راه اندازی کمیته استعدادیابی ورزش ناشنوایان سعی داریم نگاه تخصصی و علمی به رشته های ورزشی ناشنوایان داشته باشیم.

وی در پایان ایجاد همگرایی علمی و رفع ضعف نظام ارتباطی بر اساس ماهیت وجودی انجمن های ورزشی، فدراسیون، سازمان مدارس و آموزش و پرورش استثنایی و هیات های استانی را یکی از اهداف مهم راه اندازی این کمیته عنوان کرد و افزود: بعد از اینکه شرایط از نظر بیماری کرونا به حالت عادی برگردد شناسایی استعدادها در مدارس آموزش و پرورش استثنایی توسط استعدادیاب‌ها انجام خواهد شد و ما سعی داریم به صورت علمی کار را پیش ببریم تا بتوانیم در این زمینه گام های موثری را برای ورزش ناشنوایان برداشته باشیم. قطعا اجرای این طرح زمان بر است و در حال حاضر ما تنها فرصت آن را داریم که با آموزش افراد استعدادیاب بتوانیم کار خود را در آینده از نظر علمی به خوبی پیش ببریم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید