امروز: سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 16 ذو القعدة 1446 | 2025-05-13
کد خبر: 116814 |
تاریخ انتشار : 25 مهر 1395 - 23:08 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛ طرح خودکفا شدن کامل دورافتاده‌ترین روستای جهان اكنون اين منطقه كه جمعيتي برابر 226 نفر دارد و تنها چهار نام خانوادگي در ميان آنها ثبت شده‌است، براي اينكه بتواند از نظر تامين انرژي خودكفا‌تر شود، درحال طراحي دوباره زيرساختارها و سازه‌هاي خود است. ساختمان‌هاي مدرن، نيروگاه‌هاي بادي […]

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛

طرح خودکفا شدن کامل دورافتاده‌ترین روستای جهان

اكنون اين منطقه كه جمعيتي برابر 226 نفر دارد و تنها چهار نام خانوادگي در ميان آنها ثبت شده‌است، براي اينكه بتواند از نظر تامين انرژي خودكفا‌تر شود، درحال طراحي دوباره زيرساختارها و سازه‌هاي خود است.

ساختمان‌هاي مدرن، نيروگاه‌هاي بادي و مراكز زباله‌سوزي تبديل زباله به انرژي همگي از طرح‌خاي دردست اجرا در اين منطقه به شمار مي‌روندو تاكيد اصلي بر ايجاد فناوري‌هايي است كه بوميان منطقه به راحتي بتوانند از آن استفاده كنند.

طرح جديد بازسازي اين جزيره ايده شركتي انگليسي به نام بروك كارمايكل است كه در يك رقابت طراحي موفق شد طراحي دوباره جزيره تريستان را به عهده بگيرد.

اين جزيره كه بخشي از قلمرو فرامرزي بريتانيا به شمار مي‌رود، شايد از كد پستي سلطنتي برخوردار باشد،‌اما فاصله بسيار دور آن از ديگر مناطق جهان باعث شده تا برنامه‌ريزي شهري در آن غيرعادي باشد. زماني كه نزديك‌ترين خشكي به اين جزيره در فاصله 1609 كيلومتر در از هر جهت ممكن، در دريا است، و كشتي‌هاي مسافرتي نيز تنها هشت بار در سال به اين جزيره مي‌روند، اتكا به ساكنان خارج از جزيره براي رفع مشكلات شهري گزينه قابل قبولي نخواهد‌بود.

از اين رو در نقشه جديد بر ايده‌هاي ساختماني و پروژه‌هاي پايداري تمركز شده‌است كه محلي‌ها خود پس از گذراندن دوره‌هاي آموزشي از پس انجام آنها برآيند. به گفته شركت بروك محلي‌هاي اين جزيره از تكنيك‌هاي ساخت و ساز سنتي خود استفاده مي‌كنند با اين تفاوت كه لايه‌اي از عايق‌بندي از جنس پشم گوسفندان جزيره به ساختمان‌ها افزوده خواهد‌شد.

معماران قصد دارند تا حد امكان نياز جزيره به واردات مصالح را كاهش داده و پسماند هاي ساختمان‌سازي را بازيافت كنند،‌از اين رو در زمان ممكن از سنگ‌هاي بازالتي، شن‌هاي ساحل و خزه‌هاي دريايي جزيره به عنوان مصالح استفاده خواهد‌شد.

پروژه‌هاي ديگري از قبيل نيروگاه هيدروالكترونيك و جاليزهاي عمومي نيز در دست بررسي قرار دارند. با اين همه پيش از افزودن جزئيات بيشتر معماران شركت بروك كارمايكل بايد از محل احداث اين پروژه‌ها بازديد كنند. با اين همه تصميم نهايي بوميان جزيره اين است كه تا پنج سال آينده 30 تا 40 درصد از انرژي جزيره را از خود جزيره تامين كنند.

اگرچه شايد اين جزيره از دور به يك آرمان‌شهر شباهت داشته‌باشد، اما بهتر است بدانيد خارجي‌ها حق خريد ملك يا خانه را در آن ندارند و فقط مي‌توانند از جزيره ديدن كنند. همچنين بخشي از اين جزيره روي آتشفشاني فعال واقع شده‌است،‌از اين رو ساكنان آن در كنار طوفان‌هاي گرمسيري بايد با خطرات ناشي از فوران آتشفشان نيز دست و پنجه نرم كنند.

۵۴۵۴

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید