امروز: شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 18 ربيع أول 1446 | 2024-09-21
کد خبر: 430598 |
تاریخ انتشار : 25 فروردین 1400 - 4:01 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک کارشناس مسایل حقوقی نامزد انتخابات ریاست جمهوری باید اشراف کامل به قوانین و مقررات داشته باشد. حسین طالع در گفت وگو با صلح خبر درباره میزان اشراف کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری بر امور حقوقی گفت: نامزد انتخابات ریاست جمهوری باید اشراف کامل به قوانین جاری و ساری کشور داشته باشد […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک کارشناس مسایل حقوقی نامزد انتخابات ریاست جمهوری باید اشراف کامل به قوانین و مقررات داشته باشد.

حسین طالع در گفت وگو با صلح خبر درباره میزان اشراف کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری بر امور حقوقی گفت: نامزد انتخابات ریاست جمهوری باید اشراف کامل به قوانین جاری و ساری کشور داشته باشد چرا که هیات دولت تحت ریاست رئیس قوه مجریه از لحاظ قانونی علاوه بر داشتن تکلیف اجرای قوانین، دارای اختیار تهیه لوایح قانونی جهت ارائه به مجلس و یا تهیه بخشنامه ها و آیین نامه های اجرایی قوانین مصوب مجلس می باشد.

وی افزود: شخص نامزد ریاست جمهوری قبل از انتخاب شدن بعنوان ریاست قوه مجریه باید قوانین مقدماتی شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را بداند و بعد از انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور وظیفه توشیح و اجرای مصوبات مجلس شورای اسلامی و نتایج همه پرسی ها را براساس ماده یک قانون مدنی دارد. اظهر من الشمس است که انجام تکلیف قانونی فوق مستلزم آگاهی و بصیرت لازم است؛ لذا ترجیح آن است که شخص رئیس جمهور اطلاع و اشراف کامل به مسایل حقوقی داشته باشد. 

این وکیل دادگستری درباره  حقوق شهروندی که منشور آن نیز چندی پیش تهیه شد و هم اکنون نیز قابلیت اجرایی دارد، گفت:  از آنجائی که شخص رئیس جمهور مسئول اصلی اجرای قوانین در سطح جامعه است، شخص نامزد ریاست جمهوری قبل از ورود به عرصه انتخابات و انتخاب شدن بعنوان رئیس جمهور حتما باید طرح های لازم جهت تضمین اجرای حقوق شهروندی بعنوان یکی از حقوق مکتسبه ملت را تهیه کند و ضمانت اجراهای مناسب جهت تقویت آن را تعیین نماید. حالا این طرح‌ها ممکن است به صورت کلی باشد اما بعدا باید در هیات دولت تحت ریاست رئیس جمهور مورد بررسی دقیق تر قرار گیرد.

طالع درخصوص ضمانت اجرای وعده های مطرح شده توسط نامزدهای ریاست جمهوری نیز گفت: باید به این نکته اذعان کرد که در فقدان ساز و کار قانونی جهت تعقیب وعده های انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری در شرایط فعلی جزء یک دین اخلاقی بر ذمه نامزد ریاست جمهوری هیچ گونه ضمانت اجرای حقوقی برای عدم تحقق وعده های انتخاباتی در مجموعه قوانین کشور وجود ندارد.

انتهای پیام 

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید