امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 360675 |
تاریخ انتشار : 05 خرداد 1399 - 12:48 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر شوخی‌های تکراری و طرح‌های قدیمی باعث‌ شده تا سریال‌های کمدی مصری در رمضان امسال پسرفت داشته باشند. به گزارش صلح خبر، الجزیره در گزارشی درباره ضعف‌های سریال‌های رمضانی در مصر نوشته است: جای خالی فیلم‌نامه‌های قوی و طنز موقعیت و نیز باز شدن پای نزدیکان شرکت‌های تولیدی بزرگ به […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

شوخی‌های تکراری و طرح‌های قدیمی باعث‌ شده تا سریال‌های کمدی مصری در رمضان امسال پسرفت داشته باشند.

به گزارش صلح خبر، الجزیره در گزارشی درباره ضعف‌های سریال‌های رمضانی در مصر نوشته است: جای خالی فیلم‌نامه‌های قوی و طنز موقعیت و نیز باز شدن پای نزدیکان شرکت‌های تولیدی بزرگ به مجموعه‌های طنز خنده را بر لب مخاطبان شبکه‌های مصری خشکانده است.

سریال «والنتینو» یکی از سریال‌هایی است که ستاره مصری عادل امام و همراهانش آن را ساخته‌اند؛ اما در بازی عادل امام خستگی ناشی از کهولت سن واضح بود و با توجه به این‌که کارگردانی سریال را پسرش رامی امام بر عهده داشت، می‌توانست بار بازی را به دوش دیگر ستاره ها بیندازد.

این سریال محصول شرکت  سینرژی است و عادل امام ستاره این  شرکت محسوب می‌شود؛ او تنها کسی است که دستمزدش مانند دیگر ستاره ها کاهشی نداشته است. با وجود این‌که عادل امام عادت داشت در نقش‌های کمدی در اوج باشد و بدرخشد، امسال توفیق چندانی نسبت به سریال سال گذشته خود به‌دست نیاورد.

همکاری این ستاره با نویسنده داستان یعنی ایمن بهجت قمر باعث شده تا داستان فاقد مضامین جدید بوده و فیلم‌نامه ضعیفی از آب دربیاید. عادل امام سعی کرد تا با همکاری مجدد با دوستانی که سال‌های گذشته با آن‌ها کارهای موفقی را ارائه داده است، موفقیت داستان را تضمین کند؛ اما این حقه نیز روی مخاطبان تاثیری نداشت و باعث دیده شدن سریال نشد.

«عمرودیاب»، سریال دیگری است که با استفاده از نام یک خواننده معروف سعی در جذب مخاطب داشت، اما سناریو ضعیف آن هیچ شانسی برای دیده شدن باقی نگذاشت. فاروق هاشم  و مصطفی عمر نویسندگان این سریال بدون طرح داستان مشکل مالی دو جوانی را روایت می‌کنند که دست به اعمالی زده و هر بار شکست می‌خورند.

گویا اعتماد نویسندگان داستان به ستاره ها قهرمان سریال بوده و برحسب این‌که تئاترهای مصری کمدی‌هایی بدون موضوع و داستان ارائه می‌دهند، گمان کرده‌اند که در تلویزیون هم این‌کار جواب می‌دهد، اما نمی‌دانستند این کمدی‌ها فقط مناسب تئاتر است.

سریال «مرد خانه» مجموعه دیگری است که آن هم با وجود ستاره ها خوبی همچون عارفه عبدالرسول فرقی با «عمرودیاب» ندارد. شرکت سینرژی در مصر بر آثار مصری سیطره داشته و به واسطه قدرت و ارتباطاتش عرصه را در دست گرفته؛ این در حالی است که شرکت‌های تولیدی کوچک‌تر کارهای موفق‌تری ارائه می‌دهند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید