صلاح قریشی بعد از ظهر امروز سهشنبه (۱۵ بهمن ماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه کردستان، با اشاره به اینکه جمعیت تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی استان تا پایان سال ۹۷ بیش از ۶۱۲ هزار نفر بوده اظهار کرد: ۲۰۱ هزار و ۲۷ نفر بیمهشدگان اصلی و تبعی، ۷۸ هزار و ۱۴۰ مستمری بگیران اصلی و تبعی، ۱۶ هزار و ۳۶۰ تعداد کارگاههای فعال زیر نظر سازمان تامین اجتماعی کردستان بودهاند.
وی افزود: ۱۰ شعبه تامین اجتماعی و تعداد دو بیمارستان تامین اجتماعی آماده ارائه خدمت به مردم در سراسر استان کردستان هستند.
مدیر کل تامین اجتماعی استان کردستان تصریح کرد: ضریب نفوذ بیمهی تامین اجتماعی در استان کردستان حدود ۴۰ درصد و ضریب نفوذ بیمهای در مناطق شهری استان ۵۶ درصد است.
وی با مقایسه تعداد پرونده مستمری بگیران استان در پایان آذر ماه سالجاری و مقایسه با مدت مشابه سال گذشته عنوان کرد: تعداد پروندههای بازنشستگی با رشد ١۶.۵ درصدی به ۲۳ هزار و ۴۳۷، از کار افتاده جزئی با رشد ۳ درصدی به ۳۰۸ پرونده، از کار افتاده کلی با رشد ١.۴ درصدی به ۳۰١ پرونده، از کار افتاده کلی غیر ناشی با رشد ۵ درصدی به یک هزار و ۹١۴ پرونده، فوت ناشی از کار با رشد ١.۴ درصدی به ۵۶۶ پرونده و فوت غیر ناشی از کار با رشد ۸.۳ درصدی به ۱۰ هزار و ۷۳۰ پرونده رسیده است.
قریشی ادامه داد: در مقایسه تعهدات و حمایتهای استان از ابتدای سالجاری تا دی ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته، در زمینه تعهدات کوتاه مدت ۲۴.۴ درصد، تعهدات بلند مدت ۴۳.۵ درصد، بیمه بیکاری ۴۷.۹ درصد رشد را شاهد بودهایم.
وی جمع تعداد بیمه شدگان اصلی در استان را ۲۰۷ هزار و ۹۳۸ نفر اعلام و خاطرنشان کرد: از این تعداد ۵۳.۳ درصد بیمه اجباری، ١١.۵ درصد مشاغل آزاد، ۲.۴ درصد اختیاری، ١۰ درصد رانندگان، ۷.١ درصد قالبباف، ١.۹ درصد بیکاری و ١۲.۶ درصد بیمه کارگران ساختمانی دریافت کردهاند.
مدیرکل تامین اجتماعی استان کردستان با بیان اینکه نسبت پشتیبان از شاخصهای مهم در پایداری صندوق بیمههای اجتماعی است، گفت: با توجه به مقایسه نرم استانی با نرم کشوری میتوان دریافت که تناسب قابل قبولی بین رشد ورودیها و خروجیهای سازمان تامین اجتماعی در استان وجود دارد.
وی اظهار کرد: پرداخت مقرری بیمه بیکاری خدمتی دیگر به افرادی که از محل کار خود اخراج و یا تعدیل نیرو شده اند است که به ازای سابقه بیمه افراد تا سقف ۵۰ ماه پرداخت می شود.
قریشی اعلام کرد که طبق تفاهم نامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیمه کولبران به بیمه روستائیان و عشایر واگذار شده است.
وی در پایان یادآور شد: در راستای خدمت بیشتر و آسانتر به ارباب رجوع، خدمات غیرحضوری در مورد ابلاغ احکام مطالباتی، لیست حق بیمه و برگه پرداخت صادره دایر کردهایم.
انتهای پیام