امروز: جمعه, ۲۱ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 رجب 1446 | 2025-01-10
کد خبر: 525257 |
تاریخ انتشار : 13 آبان 1402 - 20:19 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

صلح خبر/مرکزی استاندار مرکزی گفت: ما به جز دانش آموزان، ابزار و گروه موثری نمی‌شناسیم که بتوانند با جریانات ضد تعلیم و تربیت اصیل مقابله کنند. فرزاد مخلص الائمه، ۱۳ آبان ماه در نشست با جمعی از دانش آموزان برگزیده حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی استان مرکزی به مناسب روز دانش آموز اظهار کرد: این جلسه […]

صلح خبر/مرکزی استاندار مرکزی گفت: ما به جز دانش آموزان، ابزار و گروه موثری نمی‌شناسیم که بتوانند با جریانات ضد تعلیم و تربیت اصیل مقابله کنند.

فرزاد مخلص الائمه، ۱۳ آبان ماه در نشست با جمعی از دانش آموزان برگزیده حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی استان مرکزی به مناسب روز دانش آموز اظهار کرد: این جلسه سرشار از صفا و صمیمت و روشن بینی بود چرا که مطالب در قالب بیانات شفاف، واضح و صریح دانش آموزان بیان شد.

استاندار مرکزی با اشاره به عنوان شدن بیش از ۱۰۰ مورد پیشنهاد و دغدغه توسط دانش آموزان در این جلسه گفت: بحث‌های مطرح شده در این جلسه بسیار عمیق بود و اگر مدیران اجرایی نیز همانند شما بتوانند مطالب را بیان کنند، گام‌های بلندتری را می‌توانیم برداریم.

وی با تاکید بر پیگیری موارد مطرح شده توسط دانش آموزان تصریح کرد: تقریبا با همه آنچه که گفته شد موافقم و تنها در چند مورد خاص موافق نیستم که شاید به دلیل عدم اشتراک اطلاعات ما باشد. تمام موارد گفته شده توسط دفتر امور اجتماعی استان مرکزی استخراج و دسته‌بندی خواهد شد و هر آنچه مربوط به جغرافیای استان است و ما می‌توانیم رسیدگی کنیم و در استان قابل اجراست، پیگیری می‌کنیم تا حل شود.

مخلص الائمه در رابطه با اردوی راهیان پیشرفت و امکانات لجستیکی لازم برای این اردو گفت: برای این منظور، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در این رابطه گفت ما کاملا در خدمت دانش آموزان و دانشجویان و طلاب هستیم و صفر تا صد هزینه اردوهای راهیان پیشرفت را پرداخت خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه استان مرکزی میزبان اردوهای استان‌های دیگر نیز هست، اظهار کرد: در استان مرکزی صنایع موفق و پیشران و پیشتاز زیادی داریم و ما تقریبا هر هفته و هر ماه از استان‌های دیگر مهمان داریم. صنعت بخش آشکار، موثر و پیشران است و آموزش و پرورش و صمت بایستی در این راستا برنامه‌ریزی داشته باشند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه ما در استان اردوهای راهیان پیشرفت را به سمت توده‌های عامه مردم انتقال دادیم گفت: دو اتوبوس به تعداد ۸۵ نفر از عموم مردم و اقشار مختلف را دعوت کردیم تا از مهمترین پروژه‌هایی که مردم درگیر آن بودند بازدید داشته باشند و فرمانداری آن شهرستان‌ها از معترضین به عدم اجرای آن پروژه‌ها دعوت کردند تا مردم پروژه‌ را از نزدیک ببینند.

مخلص الائمه افزود: برای اولین بار در تاریخ استان مرکزی از سال ۵۶ تا الان هیچ پروژه‌ای نداشتیم که به صورت شبانه‌روزی انجام شود و در اواخر سال ۱۴۰۰ و اوایل سال ۱۴۰۱ با کمک اکثریت دستگاه‌های اجرایی توانستیم به صورت شبانه‌روزی تعدادی از پروژه‌ها را انجام دهیم. ما پروژه‌ای داشتیم که با ۱۱ درصد پیشرفت تحویل گرفتیم و ظرف چند ماه آن را تکمیل کردیم.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه در پروژه بیمارستان ولیعصر اراک اکنون بالغ بر ۲۵۰ نفر در حال کار هستند، گفت: برخی از مواردی که مدنظر شما هست را خیلی وقت است که ما اقداماتش را انجام داده‌ایم.

وی با بیان اینکه صحبت‌های دانش آموزان در این جلسه منطبق بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بود، افزود: موارد متعددی در رابطه با نظام تعلیم و تربیت گفته شد که درست است. فاصله بین بایدها و وضعیت مطلوب با واقعیت‌ها در اسناد راهبردی باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد و نگرانی‌های شما تماما وارد است.

مخلص الائمه افزود: متاسفانه در گذشته برخی از اسناد بین‌المللی و ضد پیشرفت، مبنای کار آموزش و پرورش بود که مهمترین آن سند ۲۰۳۰ بود که تا اواخر سال ۹۹ مورد توجه بود و در قانون بودجه ۱۴۰۰ برایش بودجه در نظر گرفته شده بود که ناشی از جریان قوی نفوذ در برخی از جریانات کشور بود که باید توسط شما دانش‌آموزان، افشا و خنثی شوند چرا که ما به جز شما ابزار و گروه موثری نمی‌شناسیم که بتوانند با جریانات ضد تعلیم و تربیت اصیل مقابله کنند.

وی در رابطه با مشکل کمبود معلم نیز اظهار کرد: این مشکل یک شبه به وجود نیامده است که یک شبه نیز حل شود. چند سال عقب افتادگی، کمبود انباشته‌ای ایجاد می‌کند که نمی‌شود فورا برطرفش کرد.

مخلص الائمه افزود: به عنوان مثال در حوزه خودرو در کشور حدود ۷ سال قبل، یک میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو در سال تولید می‌شد و تعداد کمی صادرات و واردات نیز داشتیم ولی به مدت ۵ سال، سالی ۸۰۰ هزار خودرو تولید می‌شد که منجر به مشکلی شد که امکان حل آن در طول سه سال نیز جبران پذیر نیست. در بسیاری از حوزه‌ها مثل راهسازی و آموزش و پرورش نیز همین‌گونه بوده است. علت این عقب افتادگی‌ها نیز بعضا عوامل قهری و بعضا به انتخاب بوده است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ فردی نسبت به آینده نباید بی‌اهمیت باشد، گفت: آینده به دست شما دانش آموزان محقق خواهد شد و موتور محرکه اصلی که می‌تواند منجر به حل و مهار مشکلات کشور باشد طبق بیانیه گام دوم انقلاب و بیانات رهبر انقلاب، امید و نگاه خوش‌بینانه به آینده است. اگر امید وجود نداشته باشد و یأس حاکم باشد، مرگ و رکود حاکم می‌شود.

استاندار مرکزی ادامه داد: نظام سلطه رسانه‌ای غرب، امید را مورد هدف قرار داده است چرا که اگر بتوانند امید را از نسل جوان بگیرند، همه چیز ما را گرفته‌اند لذا شما باید با هرچه که موجب نا امیدی می‌شود، مقابله کنید.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با دانش آموزان در دو سال اخیر گفت: ما آمادگی داریم این ارتباط را تقویت کنیم چرا که ظرفیت نخبگانی استان ظرفیت خوبی است و می‌توانیم تعامل بهتر و کارگشاتری داشته باشیم. ما نیاز داریم در شناسایی روش حل مسائل به ما کمک کنید و راه حل‌های قابل اجرا و کاربردی بدهید.

استاندار مرکزی در خصوص حجاب و عفاف در جامعه نیز تصریح کرد: من معتقدم قریب به اکثریت افراد، با زور بدحجاب نشده‌اند. یعنی به این انتخاب رسیده‌اند، بنابراین با زور هم نمی‌شود کسی را با حجاب کرد. هدایت منتشر نمی‌شود مگر از همان مسیری که گمراهی منتشر می‌شود. بنابراین باید این را بپذیریم که راه حلش راه حلی جز برخورد سلبی است.

وی با بیان اینکه در حوزه ترویج عفاف و حجاب نیز عقب ماندگی داشته‌ایم گفت: ما مطلقا نمی‌پذیریم که فردی بخواهد فضای تربیتی جامعه را به هم بزند اما راه حل اصلاح حجاب، زور نیست و تنها راه، اعتقاد است. برای این مهم، مسیر دقیق ایجابی باید اجرا شود که ما این مسیر را دنبال می‌کنیم.

مخلص الائمه ادامه داد: در مراسم کنشگران عفاف و حجاب کار گسترده‌ای انجام شد و در خصوص اقلام و پوشاک عفاف و حجاب به زودی یک کار ویژه‌ای تحت عنوان شمیم یاس در استان انجام خواهد شد که به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه  باید کار فرهنگی در مدارس نیازمند راهبردهای دقیق در آموزش و پرورش و مطابق با اسناد بالادستی باشد، گفت: حتما در آموزش و پرورش بایستی نسبت به تعداد محدودی از معلمانی که حجاب و عفاف را رعایت نمی‌کنند، رسیدگی صورت بگیرد. صرفا برخورد قهری نیز نباید باشد.

بهنام نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز اظهار کرد: امروز دانش آموزان در برابر بمباران تبلیغات منفی دشمنان ایستادگی کرده‌اند و کاری که امروز آنها انجام می‌دهند به مراتب از دوران جنگ تحمیلی سخت‌تر است.

وی با بیان اینکه دغدغه‌هایی که دانش آموزان مطرح می‌کنند از سر نگرانی است، گفت: هر کدام از شما یک بسیجی هستید و خدمتی که می‌کنید بسیار مقدس است. این روحیه مطالبه گری و این خودکاری که در دست شماست، بسیار با ارزش است.

نظری افزود: اگر در گذشته جوانانی جان خود را فدای میهن کرده‌اند، امروز نیز شما هستید تا از رهبری، حجاب و دستاوردهای نظام دفاع کنید. جنگ مقابل شما یک جنگ ترکیبی است و شما با یک راهبرد مشخص به قله افتخارات خواهید رسید.

احمدرضا نوازنی، مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز اظهار کرد: آنچه که در دو سال اخیر شاهد بوده‌ام این است که تحول آموزش و پرورش جزو مبانی است که استاندار و سایر مسئولین استانی به آن اعتقاد داشته‌اند و با این دیدگاه همواره پای کار آموزش و پرورش بوده‌اند.

وی با بیان اینکه امیدواریم به آموزش و پرورش بیشتر کمک شود تا تحول اساسی در کشور صورت گیرد، گفت: باید به آموزش و پرورش به عنوان یک زیربنای علمی و فرهنگی نگاه شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: جمع حاضر در نشست امروز منتخبین بسیج دانش آموزی، اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان، سازمان دانش آموزان و نفرات برگزیده مسابقات کشوری قرآن، عطرت و فرهنگی و هنری هستند. امیدواریم منتخبین سال آینده در مسابقات افتخار آفرینی بیشتری داشته باشند.

نوازنی در رابطه با تاکید بر اینکه اگر مسلمانی پاسخ مثبت به ندای مظلومی ندهد مسلمان نیست، گفت: اگر امروز مظلومیت مردم غزه را می‌بینیم وظیفه ما مسلمانان است که به یاری آنها برویم.

وی ادامه داد: یهودی‌هایی که قبل از اشغال فلسطین در آن منطقه ساکن بودند کلا ۷ درصد جمعیت بودند و کل زمین‌هایی که داشتند در کل ۶.۶ درصد بود اما با پشتوانه استکبار جهانی بدترین رفتارها و جنایات را علیه فلسطینیان داشتند و ۶ میلیون نفر را آواره کردند.

نوازنی افزود: هیچ کشوری جز جمهوری اسلامی ایران نیست که به فریاد این مظلومین برسد. امروز در غزه نیز آمریکایی‌ها هستند که جنایات را مرتکب می‌شوند. همانطور که در کتاب امپراطوری جنون آمده است آمریکا در ۱۱۱ سال ۱۳۴ بار در امورات کشورهای مختلف مداخله کرده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با بیان اینکه وجه مشترک اسرائیل و امریکا و داعش یکسان است، گفت: دانش آموزان باید بزرگانی مانند امام خمینی(ره) را الگوی زندگی خود قرار دهند و برای خدا کار کنند.

نوازنی با بیان اینکه هر زمان کاری برای خدا باشد، کار جهادی است، تصریح کرد: امروز وظیفه دانش آموزان عزیز است که کار جهادی کنند و کار جهادی شما این است که در زمینه علم حرف اول را بزنید تا بتوانید گره‌های کشور را باز کنید.

وی با بیان اینکه در دو سالی که آموزش مجازی بود پسرفت تحصیلی را شاهد بودیم گفت: وضعیت علمی ما نسبت به استان‌های دیگر بد نیست و سال گذشته رتبه نهم را در کشور داشتیم ولی باید ضعف‌ها را جبران کنیم و با همت مضاعف، تلاش کنیم تا رتبه‌ استان را ارتقا بخشیم.

نوازنی با اشاره به برگزاری دوره‌های ضمن خدمت مختلف برای معلمان استان مرکزی اظهار کرد: در امور تربیتی و فرهنگی نیز باید پیشرفت کنیم چراکه فردای بسیار نزدیک کشور در دستان شماست و اگر خوب تلاش کنید فردا کارمندان و کارگزاران خوبی برای نظام خواهید بود.

به گزارش صلح خبر، در این نشست دانش آموزان به بیان پیشنهادات و دغدغه‌های خود در رابطه با عدالت آموزشی، بلاتکلیفی کنکور و مصوبات مختلف برای کنکور، لزوم تغییر دیدگاه جامعه نسبت به نخبگان، توجه به مهارت‌های دانش آموزان، مدیریت و کنترل رسانه و فضای مجازی، استفاده از ظرفیت نخبگان دانش آموزی، تشکیل مجمع مشاورین دانش آموزی برای ارتباط با مسئولین، برنامه‌ریزی مدون جهت رشد و شکوفایی استعدادهای هنری، ادبی و ورزشی، تشکیل ائتلاف بین المللی دانش آموزان، تشکیل شورای عالی نوجوانان، مشکلات چاپ و توزیع کتب درسی، گسترش اجرای طرح راهیان پیشرفت با کمک صنایع استان، توجه بیشتر به ترویج معارف اسلامی در مدارس، فرهنگ سازی و اجرای برنامه‌های فرهنگی برای ترویج عفاف و حجاب، مشکلات شهری در حوزه بانوان، رسیدگی به صنف پوشاک و ترویج پوشاک اسلامی، استفاده از اتاق فکر انجمن اسلامی دانش آموزان در تصمیمات استانی و احیای هویت زنان در جامعه پرداختند.

لزوم وجود مشاوران خوب در مدارس، کمبود و جابه‌جایی‌های متعدد معلمان در مدارس، عادلانه نبودن امکانات و تجهیزات مدارس در سطح استان، گرایش بی‌رویه دانش آموزان به سمت رشته‌های نظری، ایجاد نمایشگاهی از دستاوردهای صنایع استان، استعدادیابی صنایع از دانش آموزان، تشکیل مجمع علوی و فاطمی برای دانش آموزان، حضور بیشتر مسئولین در مدارس و حضور نمایندگان دانش آموزان در جلسات تصمیم‌گیری در حوزه آموزش و پرورش، پیوند بیشتر مدارس و مساجد، استفاده از دبیران جوان در مدارس، عدم توجه به رشته علوم و معارف اسلامی و مدارس اسلامی در استان از دیگر دغدغه‌ها، پیشنهادات و مطالبات دانش آموزان بود.

انتهای پیام 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید