امروز: یکشنبه, ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 11 شعبان 1446 | 2025-02-09
کد خبر: 266778 |
تاریخ انتشار : 03 فروردین 1398 - 15:05 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه حدود ٢٦ هزار مرکز بهداشتی، درمانی در سطح کشور وجود دارد، گفت: این تعداد مرکز نمی‌تواند به‌تنهایی با توجه به شیوع بیماری‌های غیرواگیر کل جمعیت کشور را پوشش کامل دهد و اکنون وقت آن رسیده که مردم را در کارها بیشتر مشارکت […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه حدود ٢٦ هزار مرکز بهداشتی، درمانی در سطح کشور وجود دارد، گفت: این تعداد مرکز نمی‌تواند به‌تنهایی با توجه به شیوع بیماری‌های غیرواگیر کل جمعیت کشور را پوشش کامل دهد و اکنون وقت آن رسیده که مردم را در کارها بیشتر مشارکت دهیم.

به گزارش صلح خبر دکتر علیرضا رییسی در حاشیه بازدید از فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در ایام نوروز اظهارکرد: از آغاز برنامه سلامت نوروزی، تاکنون بیش از ۴۰۰۰ مورد تخلف بهداشتی به مراجع قانونی ارجاع شده که ۱۰۰۰ مورد آن پلمپ شده است.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت سامانه ١٩٠ تأکید کرد: باید برنامه‌ای داشته باشیم که مردم به‌صورت فعال در استفاده از سامانه ١٩٠ مشارکت کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه گفت: تأکید ما در سال ٩٨ این است که تمام بسته‌های خدمتی ما حتما پیوست اجتماعی داشته باشند.

وی رئیسی افزود: باید دید هم اثرگذاری کار ما روی اجتماع چگونه است و هم اینکه اجتماع چه کمکی می‌تواند به ما کند و هم ارتباط بین بخشی و ارتباط با مردم به چه‌صورت می‌تواند باشد که مردم با خیال آسوده‌ تری بتوانند مشارکت لازم را انجام دهند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تأکید کرد: باید از امکانات، زیرساخت‌ها و تکنولوژی پیشرفته استفاده کنیم و به سمتی برویم که بتوانیم از زیرساخت‌های الکترونیک بهره ‌مند شویم. باید اپلیکیشن‌های مختلفی وجود داشته باشد که افراد بتوانند به وسیله آن اطلاع‌رسانی کنند و مهم‌ تر از آن بتوانیم بسته ‌های خود مراقبتی ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه باید از بخش خصوصی خیلی بیشتر کمک بگیریم، اظهار کرد: پوشش بهداشت محیط اماکن در سطح استان‌ها بین ٣٠ تا ٧٠ درصد است و باید بتوانیم از بخش خصوصی در حوزه نظارت کمک بگیریم تا ارتباط خوبی بین فعالیت‌های حوزه‌های مختلف محیط زیست، سازمان غذا و دارو، وزارت صنعت و معدن، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت برقرار شود.

رییسی افزود: استان بوشهر به دلیل تنوع شرایط زیست محیطی که دارد، از جمله وجود دریا، صنایع عظیم نفت و گاز، نیروگاه هسته‌ای و شرایط خاص منطقه که در معرض ریزگردها است، نیاز است که در بحث بهداشت محیط، برنامه‌ ویژه‌ای داشته و هماهنگی بهتری باید وجود داشته باشد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه گفت: یک مرکز تحقیقات برای جنوب استان و منطقه پارس جنوبی تصویب شده است که می‌تواند به عنوان یک دیده بان سلامت در آنجا نقش خود را ایفا کند.

به گزارش وبدا، معاون بهداشت وزارت بهداشت در این سفر از مرکز خدمات جامع سلامت نبی اکرم (ص)، مرکز خدمات سلامت دهان و دندان، آزمایشگاه آب مرکز هفت تیر و ستاد هدایت و اطلاع‌رسانی سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر بازدید کرد. همچنین، در حاشیه این سفر به همراه تعدادی از کارشناسان کشیک بهداشت محیط و حرفه‌ای شهرستان بوشهر از دو رستوران در سطح شهر بازدید شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید