امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 312026 |
تاریخ انتشار : 08 مهر 1398 - 16:20 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به مقوله گردشگری به عنوان یک منبع پایدار درآمد، گفت: انتظار می‌رود در مبحث گردشگری تعامل و ارتقای فرهنگی مورد توجه واقع شود و از این ظرفیت ملی در این راستا استفاده شود. به گزارش صلح خبر، حجت‌الاسلام‌ محمدعلی نکونام هشتم […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به مقوله گردشگری به عنوان یک منبع پایدار درآمد، گفت: انتظار می‌رود در مبحث گردشگری تعامل و ارتقای فرهنگی مورد توجه واقع شود و از این ظرفیت ملی در این راستا استفاده شود.

به گزارش صلح خبر، حجت‌الاسلام‌ محمدعلی نکونام هشتم مهرماه در دیدار با معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با اشاره به اینکه نگاه مردم به مقوله میراث فرهنگی مطلوب و خوب است، اظهار کرد: با این حال نگاه‌ها به اداره میراث فرهنگی مثبت نیست و برای ایجاد نگاه مثبت باید تعامل این تشکیلات با مردم بیش از پیش باشد.

وی با تقسیم‌بندی میراث فرهنگی موجود به دو گروه، گفت: بخشی از میراث فرهنگی در حال حاضر توسط مردم استفاده می‌شود و انتظار مردم این است که زمینه ثبت و ماندگاری این آثار فراهم شود و در این خصوص، امر و نهی یا قانون سفت و سخت کارساز نیست بلکه باید حس همدلی میان مردم با مسئولان همواره حکمفرما باشد و مردم نیز از این امکانات به درستی استفاده کنند.

حجت‌الاسلام نکونام بخش دوم میراث فرهنگی را مکان‌ها و آثار متروکه‌ای که دیگر قابل استفاده نیستند دانست و افزود: در این خصوص نیز مردم انتطار دارند که علاوه بر ثبت این آثار در فهرست آثار ملی، از حالت موجود دربیایند و چهره تاریخی‌شان احیا شود که این امر مستلزم مراقبت و دقت مسئولان است.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به مقوله گردشگری به عنوان یک منبع پایدار درآمد، اعلام نمود: انتظار می‌رود در مبحث گردشگری تعامل و ارتقای فرهنگی مورد توجه واقع شود و از این ظرفیت ملی در این راستا استفاده شود.

وی تأکید کرد: لازم است به مقوله گردشگری با درنظر گرفتن فرهنگ اصیل دینی و ارزش‌های الهی پرداخته شود که با جان و تن این جامعه عجین شده است، برگرفته از فطرت پاک انسان است، برایش فداکاری‌ها شده و خون‌ها ریخته شده است چرا که اگر گردشگری به ارتقای فرهنگی منجر نشود حتی اگر با آلاف الوف اقتصادی هم همراه باشد، سراسر خسارت است.

امام جمعه شهرکرد در ادامه صنایع دستی را یکی از عرصه‌های اقتصادی مهم کشور دانست و گفت: این مقوله که درآمدزاست و در اقتصاد مقاومتی نیز بدان توجه شده است، نگاه جهانی را به سمت کشور جذب می‌کند و بسیاری از کشورها نگاه مثبتی به صنایع دستی ایران دارند و هر چه برای آن هزینه و کار شود، در واقع سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود.

وی اعلام نمود: مقوله صنایع‌دستی که بیشتر در میان اقشار کم‌درآمد و روستاییان رواج دارد، باید بیش از پیش مورد توجه مسئولان قرار گیرد و دغدغه حل مشکلات اعم از اعطای تسهیلات، تهیه مواد اولیه، ایجاد بازار خوب برای محصولات و … از سوی آنان وجود داشته باشد.

حجت‌الاسلام نکونام با اشاره به تحریم‌های موجود، گفت: تحریم‌ها به ویژه در زمینه هنر و صنایع دستی کارساز نیست و کشور به ثبات لازم رسیده است و صنایع دستی ایران در همه جای جهان جای خود را باز کرده است، بنابراین می‌توان از شیوه‌های گوناگون زمینه عرضه این محصولات به جهان را فراهم کرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید