فرهنگ > میراث و تمدن – همشهری آنلاین:سید محمد بهشتی رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری همایش میراث فرهنگی و توسعه پایدار را فرصتی برشمرد که در آن فعالان میراث فرهنگی و توسعه کنار هم جمع شده و نظراتشان را به اشتراک گذارند. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، او در جلسه کمیته علمی […]
فرهنگ > میراث و تمدن – همشهری آنلاین:
سید محمد بهشتی رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری همایش میراث فرهنگی و توسعه پایدار را فرصتی برشمرد که در آن فعالان میراث فرهنگی و توسعه کنار هم جمع شده و نظراتشان را به اشتراک گذارند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، او در جلسه کمیته علمی همایش میراث فرهنگی و توسعه پایدار، این همایش را فتح بابی دانست که نشان میدهد چه نسبتی میان میراث فرهنگی و توسعه پایدار وجود دارد.
بهشتی تصریح کرد: در این همایش به موضوع همگرایی بین میراث فرهنگی و توسعه پایدار معتقد هستیم و ميدانيم نسبتی بین این دو وجود دارد که باید رعایت شود.
او چالش اصلی دراین موضوع را با افرادی دانست که از توسعه صحبت میکنند و کسانی که در میراث فرهنگی فعالاند و گفت: مخاطبین ما در این همایش این 2 گروه هستند و میخواهیم این دو را دور یک میز بنشانیم.
بهشتی با مفید خواندن مشارکت دانشگاهها در برگزاری همایش یاد شده خاطرنشان ساخت که میتوانیم این موضوع را به دانشگاهها تسری دهیم.
رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با تأکید بر اینکه باید دایره مشارکتکنندگان در این همایش و مخاطبین توسعه یابد تصریح کرد که همایش دوم میراث فرهنگی و توسعه پایدار نیز سال آینده برگزار خواهد شد.
سعید امیریان دبیر علمی همایش میراث فرهنگی و توسعه پایدار نیز در ادامه این جلسه با ارایه گزارشی از روند دریافت چکیده مقالات ارایه شده تصریح کرد که تا کنون 78عنوان چکیده به دبیرخانه این همایش ارسال شده که از این تعداد 37 مورد توسط داوران تعیین وضعیت شده و مابقی در انتظار تصمیمات داوری هستند.
سید احمد محیط طباطبایی مشاور ریاست پژوهشگاه و رییس پنل هویت نیز در سخنانی با اشاره به برگزاری جلسات این پنل بصورت مرتب تصریح کرد که افرادی در این پنل حضور خواهند داشت که توان تلفیق مفاهیم میراث فرهنگی و توسعه پایدار و هویت را داشته باشند.
محمدرضا کارگر مدیر کل موزههای ایران نیز در این جلسه با بیان اینکه همایش میراث فرهنگی و توسعه پایدار برای نخستین بار بصورت کاربردی در حوزه میراث فرهنگی برگزار میشود خواستار انتقال تجربیات 100ساله میراث فرهنگی در این همایش شد.
سعدا…نصیری قیداری دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در سخنانی خواستار ارایه برنامه دقیق همایش و ایجاد فرصت آپلود مقالات تا 30 آذر ماه شد.
وی تصریح کرد که برنامه همایش و نحوه ارایه مقالات باید مدون بوده و امکان ارایه مقالات بصورت چاپی، شفاهی و پوستر فراهم شود.
شهرام کریمی رئیس موسسه گنجینه ملی آب ایران نیز با تأکید بر توجه به موضوع بیانیه پایانی همایش میراث فرهنگی و توسعه پایدار گفت: باید چکیده مقالات به زبان انگلیسی در مورد مقالات پذیرفته شده درخواست شود.
در ادامه حسین آرامی رییس پنل میراث فرهنگی توسعه پایدار و آمایش سرزمین و عضو کمیته علمی همایش گفت: اگر مبانی مقوله توسعه پایدار به صورت دقیق شفاف شود جایگاه میراث فرهنگی روشن خواهد شد.
علیرضا انیسی عضو کمیته همایش میراث فرهنگی و توسعه پایدار نیز در ادامه بر دائمیشدن دبیرخانه همایش یاد شده تأکید کرد.
This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.
RSS