امروز: جمعه, ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 20 شوال 1446 | 2025-04-18
کد خبر: 348174 |
تاریخ انتشار : 28 اسفند 1398 - 12:40 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر “در شرایطی که مردم در مناطق درگیری با خطراتی جدی‌تر از ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند، انتظار اولویت دادن به کنترل ویروس کرونا خیلی چالش انگیز خواهد بود.” به گزارش صلح خبر، به نقل از کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، سازمانهای بشردوستانه باور دارند مردمی که درمناطق پرخطر […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

“در شرایطی که مردم در مناطق درگیری با خطراتی جدی‌تر از ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند، انتظار اولویت دادن به کنترل ویروس کرونا خیلی چالش انگیز خواهد بود.”

به گزارش صلح خبر، به نقل از کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، سازمانهای بشردوستانه باور دارند مردمی که درمناطق پرخطر نظیر مناطق درگیری و اردوگاههای آوارگان زندگی می‌کنند به شکلی نگران کننده در برابر ویروس کرونا بی دفاع هستند. 

پنجشنبه گذشته، نخستین موارد مشکوک به کرونا در عراق در یک اردوگاه آوارگان در استان نینوای عراق گزارش شد که این موضوع نگرانی‌های مربوط به گسترش این بیماری در میان مردمی که در اردوگاههای متراکم زندگی می‌کنند را افزایش می‌دهد.

در این میان، ارایه خدمات بشردوستانه برای این جمعیتها نیز به علت شیوع کرونا دچار محدودیتهای جدیدی شده است.

در مناطق مبتلا به درگیری در سراسر جهان و بویژه خاورمیانه، نظام درمانی آسیب دیده از درگیریها برای رویارویی با این مشکل جدید آماده نیست.

به گفته اسپرانزا مارتینز، رییس امور سلامت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، اگر این ویروس به سوریه و یمن برسد، «کنترل آن غیرممکن خواهد بود». به گفته وی، اگر به شرایط در کشورهایی که درگیر مخاصمات مسلحانه نیستند و تردید در توانایی آنها برای کنترل این همه گیری نگاهی بیندازیم، بهتر متوجه می‌شویم که شرایط در مناطق درگیر مخاصمات چقدر می‌تواند نگران کننده باشد. هر فشار مضاعفی به سیستم درمانی کشورهای درگیر مخاصمات آنها را به زانو در خواهد آورد.

در یمن که دچار کمبود شدید امکانات بهداشتی و آب سالم است، حتی اجرای احتیاط های اولیه ایی مثل شست و شوی مرتب دست اغلب شدنی نیست.

به باور دکتر مارتینز، « این شرایط اخطاری است برای توجه به این واقعیت که در شرایط بحران، نیاز به تقویت سیستم درمانی برای تحمل شوک‌هایی نظیر این همه گیری ضروری است».

تیم‌های کمیته بین‌المللی صلیب سرخ ضمن توزیع مواد آموزشی در میان مردم در مناطق درگیری تلاش دارند دسترسی مردم به آب سالم را در چندین منطقه درگیر مخاصمات امکان پذیر کنند.

صابون، برای مثال، در بسته های امدادی ارایه شده به خانواده‌هایی که از مناطق درگیری می‌گریزند وجود دارد، اما مشکل فقط تامین منابع نیست، مشکل اصلی کمبود وقت و گسترش سریع این ویروس است.

علیرغم تخصیص منابع مالی بین‌المللی برای کشورهای دارای درآمد پایین، اما در شرایطی که واکسنی در دسترس نیست، در صورت بروز همه گیری، نیاز به حمایت از خدمات درمانی این کشورها ضروری خواهد بود.

به گفته رییس بخش سلامت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وقتی شما با یک سیستم درمانی در هم شکسته در نتیجه مخاصمات روبرو هستید، نمی‌توانید مداخله خود را محدود به بیماریی بنمایید که لزوما مهمترین دلیل مرگ و میر در آن جامعه نیست. در حال حاضر تمرکز بر جلوگیری از ورود این ویروس به این مناطق است.

به گفته دکتر مارتینز، دولتها، جوامع محلی و سازمانهای بشردوستانه همه به روزهای سختی نزدیک می‌شوند به ویژه اگر تعداد موارد ابتلا در کشورهایی که درگیر مخاصمات مسلحانه هستند، افزایش شدیدی بیابد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید