امروز: چهارشنبه, ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 18 شوال 1446 | 2025-04-16
کد خبر: 432702 |
تاریخ انتشار : 04 اردیبهشت 1400 - 22:01 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر هزاران نفر روز شنبه ۴ اردیبهشت (۲۴ آوریل) در ایروان، پایتخت ارمنستان، در یکصد و ششمین سالگرد تبعید و کشتار ارمنی‌ها در دوران امپراتوری عثمانی که از آن به عنوان «نسل‌کشی» یاد می‌کنند تظاهرات کردند و پرچم‌های ترکیه و جمهوری آذربایجان را به آتش کشیدند. به گزارش صلح […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

هزاران نفر روز شنبه ۴ اردیبهشت (۲۴ آوریل) در ایروان، پایتخت ارمنستان، در یکصد و ششمین سالگرد تبعید و کشتار ارمنی‌ها در دوران امپراتوری عثمانی که از آن به عنوان «نسل‌کشی» یاد می‌کنند تظاهرات کردند و پرچم‌های ترکیه و جمهوری آذربایجان را به آتش کشیدند.

به گزارش صلح خبر، به نقل از یورونیوز، تاکنون و در کنار پاپ، رهبر کاتولیک‌های جهان، ۳۲ کشور و یا پارلمان، از جمله پارلمان اتحادیه اروپا، کشتار ارامنه در امپراتوری عثمانی را بعنوان نسل‌کشی به رسمیت شناخته‌اند.

تظاهرات ۱۰ هزار نفری «مشعل» امروز ایروان را در برگرفت. آنچه در تظاهرات امسال خشم شهروندان ارمنستان به ترکیه، نزدیکترین متحد جمهوری آذربایجان را دو چندان کرده، جنگ اخیر بر سر قره‌باغ است. باکو در این جنگ به مدد حمایت تمام عیار و پهپادهای ترکیه توانست بخش‌های وسیعی از مناطق خود در قره‌باغ را که ارمنستان حدود ۳۰ سال پیش به تصرف خود در آورده در اختیار و تحت حاکمیت خود درآورد.

بنا به برخی منابع، حدود ۶۰۰ هزار تا یک و نیم میلیون ارمنی حد فاصل سال‌های ۱۹۱۵ تا ۱۹۲۳میلادی در دوران امپراتوری عثمانی کشته شدند. ترکیه کشتار ارامنه در جنگ جهانی اول از سوی امپراتوری عثمانی را می‌پذیرد اما شمار کشته‌شدگان را بسیار کمتر می‌داند و این رویداد را نه یک نسل‌کشی برنامه‌ریزی شده بلکه جزو پیامدهای طبیعی جنگ برمی‌شمارد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید