امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 353781 |
تاریخ انتشار : 30 فروردین 1399 - 14:20 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ، چگونگی فعالیت صنوف مجاز به کار در پایتخت را تشریح کرد. سرهنگ نادر مرادی در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به تصمیم ستادملی مقابله با کرونا در برداشتن منع فعالیت واحدهای صنفی کم ریسک، گفت: تمام آنچه که در […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ، چگونگی فعالیت صنوف مجاز به کار در پایتخت را تشریح کرد.

سرهنگ نادر مرادی در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به تصمیم ستادملی مقابله با کرونا در برداشتن منع فعالیت واحدهای صنفی کم ریسک، گفت: تمام آنچه که در مورد فعالیت واحدهای صنفی وجود دارد مصوبه ستادملی مقابله با کرونا بوده و پلیس اماکن نیز در راستای صیانت از سلامت جامعه و مردم این موارد را اجرا می‌کند.

وی ادامه داد: در همین راستا نیز همانگونه که ستادملی مقابله با کرونا اعلام کرد، صنوف و مشاغل کم خطر  می‌توانند فعالیت‌شان را آغاز کنند. اما حتما باید قبل از آغاز فعالیت در سامانه وزارت بهداشت ثبت نام کرده و تاییدیه و مجوز لازم برای فعالیت را اخذ کنند.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ درباره فعالیت این سامانه اظهارکرد: مسئول واحد صنفی با وارد کردن شماره ملی خود وارد این سامانه شده ونوع فعالیت واحد و یکسری اطلاعات صنفی را ثبت خواهد کرد و پس از آن به این فرد اطلاع داده خواهد شد که آیا مجاز به فعالیت هست یا خیر. همچنین اطلاعات افراد شاغل در آن واحد صنفی را ثبت خواهد کرد و در نهایت اگر تمام موارد بدون مشکل باشد، مجوز فعالیت و یک کد به مسئول مربوط داده خواهد شد. به علاوه اینکه یکسری هشدار و موارد ایمنی لازم نیز از طریق سامانه به فرد مسئول ابلاغ خواهد شد که باید انجام شود.

مرادی ادامه داد: مسئول واحد صنفی مربوطه باید کد دریافت شده از سامانه را پرینت گرفته و پشت در ورودی مغازه نصب کند. همچنین باید از تجمع در واحد صنفی خودداری کرده و موارد ایمنی نظیر رعایت فاصله مناسب و … را هم انجام دهد.

وی اضافه کرد: در راستای نظارت بر این موارد ماموران پلیس اماکن و نیز بازرسی صنوف و … به شکل سرزده و رندوم اقدام به بازرسی از واحدهای صنفی خواهند کرد و در صورتی که موارد ایمنی را رعایت نکرده باشند به آنان تذکر داده و در صورت لزوم از اختیارات قانونی خود استفاده خواهند کرد. به همین دلیل نیز درخواست ما از صنوف این است که حتما کد دریافتی را پشت در ورودی مغازه نصب کنند.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ با تاکید بر اینکه هیچ صنفی تا قبل از ثبت نام در سامانه وزارت بهداشت و دریافت کد، اجازه فعالیت ندارد، خاطرنشان کرد: مهلت ثبت نام در این سامانه تا پنجم اردیبهشت ماه تمدید شده، اما این معنایش این نیست که فردی مجاز است که مثلا واحد صنفی خود را از روز اول اردیبهشت باز کند و در تاریخ سوم در سامانه ثبت نام کند. شرط فعالیت صنوف، ثبت نام در سامانه و اخذ مجوز است.

مرادی درباره اینکه چه تعداد از صنوف کم خطر در پایتخت تاکنون مجوزهای لازم را دریافت کرده اند، گفت: خوشبختانه همکاری صنوف خوب بوده است. به طوریکه در آماری که از وزارت بهداشت دریافت کرده ایم حدود۷۰ تا ۸۰ درصد مشاغل و صنوف کم خطر در پایتخت مجوزهای لازم را دریافت کرده و در این سامانه ثبت نام کرده اند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید