امروز: سه شنبه, ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 10 شوال 1446 | 2025-04-08
کد خبر: 346456 |
تاریخ انتشار : 18 اسفند 1398 - 16:18 | ارسال توسط :
0
7
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر همین چند وقت پیش بود که سه بزرگ موسیقی کشورمان هوشنگ ظریف (نوازنده پیشکسوت تار)، حسن ناهید (نوازنده پیشکسوت نی) و عبدالوهاب شهیدی (خواننده پیشکسوت و نوازنده عود) پس از مدت‌ها یکدیگر را در منزل هوشنگ ظریف ملاقات و یادی از گذشته کردند. حالا بعد از گذشت دو هفته […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

همین چند وقت پیش بود که سه بزرگ موسیقی کشورمان هوشنگ ظریف (نوازنده پیشکسوت تار)، حسن ناهید (نوازنده پیشکسوت نی) و عبدالوهاب شهیدی (خواننده پیشکسوت و نوازنده عود) پس از مدت‌ها یکدیگر را در منزل هوشنگ ظریف ملاقات و یادی از گذشته کردند. حالا بعد از گذشت دو هفته هوشنگ ظریف که در آن روزها هم از بیماری رنج می‌برد، این جمع را ترک و جامعه موسیقی ایران را داغ‌دار کرده است. 

به گزارش صلح خبر، در آن جمع خودمانی ظریف به خوبی توانایی به یاد آوردن دوستانش را نداشت. شهیدی پس از دیدن ظریف تحت تأثیر قرار گرفته بود و می‌گفت که او و ظریف سال‌ها با یکدیگر کار کرده و چقدر ظریف فرد نجیبی بوده و هیچ گاه از او بدی ندیده است. 

در همان جمع حسن ناهید ۷۶ ساله درباره‌ ارتباطش با هوشنگ ظریف و عبدالوهاب شهیدی به صلح خبر گفت: من از سال ۳۹ به سفارش مرحوم استاد حسین دهلوی به مرحوم استاد نصرت‌الله گلپایگانی که در آن زمان در اداره هنرهای زیبا ارکستری داشت، معرفی شدم و از همان ساعت اولی که در ارکستر نشستم، با استاد هوشنگ ظریف همکار بودم.

او ادامه داد: ما سال‌ها با هم کار کردیم و کشورهای مهم دنیا را با هم دیده‌ایم و در خدمت استاد عبدالوهاب شهیدی بودیم. در کنسرت‌هایی که با استاد شهیدی و مرحوم فرامرز پایور (موسیقیدان و آهنگساز) داشتیم، خواننده آقای شجریان یا خود استاد شهیدی بود. به هر حال سال‌های زیادی است که یکدیگر را می‌شناسیم. الآن حدود ۶۰ سال است که من استاد ظریف را می‌شناسم.

خبرنگار صلح خبر امروز (یکشنبه) و پس از درگذشت هوشنگ ظریف، بار دیگر با حسن ناهید تماس گرفت. او که حال چندان مساعدی هم پس از شنیدن این خبر نداشت، به سختی چند کلمه‌ای را برایمان نوشت:

«از همان ابتدا که در ارکستر مرحوم نصرت‌الله گلپایگانی شروع به کار کردم با استاد هوشنگ ظریف اسطوره تار ایران آشنا و همکار شدم. استاد ظریف نمونه اخلاق و هنر  و الگویی برای بنده بودند. تا قبل از بیماری او، در کار ارکستر و داوری جشنواره‌ها با ایشان بودم. او استادی دلسوز برای شاگردانشان و همه بودند. جایگاه ایشان در موسیقی ایران بسیار بسیار بالا بود و کسانی که با استاد هوشنگ ظریف آشنایی دارند با گفته من موافقند. خاطرات بسیاری در ۶۰ سال با ایشان دارم که در فرصت دیگری خواهم گفت برای این بزرگوار آرزوی رحمت الهی دارم روحش شاد.»

زنده‌یاد هوشنگ ظریف، نوازنده پیشکسوت و مدرس تار روز شنبه (۱۷ اسفند ماه) به علت ایست قلبی درگذشت.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید