به گزارش مجله آشپزی صلح خبر صبحانه لاکچری؛ املت گوشت و قارچ برترینها – ترجمه از الهام مظفری: فریتاتا یا املت قارچ و پیاز و گوشت چرخکرده، غذایی خوشمزه و باب دل همه است. یک انتخاب کم کربوهیدرات برای صبحانه، ناهار یا شام که کمتر از ۳۰ دقیقه آماده میشود. مواد لازم: ۳ عدد […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
صبحانه لاکچری؛ املت گوشت و قارچ
- ۳ عدد تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری جعفری خشک
- یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر
- یک هشتم قاشق چایخوری نمک
- یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱۱۰ گرم گوشت قرمز چرخ کرده
- ۱۱۰ گرم قارچ ورقه شده
- نصف پیاز متوسط خردشده
- نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نصف پیمانه پنیر گودای رنده شده
طرز تهیه:
۱. در یک کاسه کوچک تخم مرغها را با جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.
۲. در یک قابلمه گوشت چرخ کرده را روی حرارت متوسط بگذارید تا قهوهای شود. کنار بگذارید.
۳. پیازها و قارچ را روی حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه)
۴. دمای فر را روی ۵۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
۵. روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و بگردانید تا همه جای آن چرب شود. گوشت پخته، پیاز و قارچهای را به طور یکنواخت در آن پخش کنید. مخلوط تخم مرغ همزده را روی آن بریزید و قابلمه را بگردانید تا تخم مرغ همه جای آن پخش شود. روی حرارت متوسط به مدت ۲ دقیقه بپزید. پنیر را روی آن بپاشید. قابلمه را به فر انتقال دهید.
۶. به مدت یک تا دو دقیقه یا تا وقتی تخم مرغها بپزند، در فر بپزید.
۷. از فر بیرون آورید و با احتیاط املت را داخل بشقاب بگذارید.
منبع : Bartarinha