امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 230357 |
تاریخ انتشار : 21 اردیبهشت 1397 - 12:29 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر علی عسکری صداپیشه و از هنروران عرصه رادیو در گفتگو با خبرنگار صلح خبر با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه کتاب به شکل فعلی واقعا مایه تاسف است، عنوان کرد:  ما در طول سال نمایشگاه های بسیاری را در کشور برگزار می کنیم. در همه آن‌ها موسسات دولتی  و […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

علی عسکری صداپیشه و از هنروران عرصه رادیو در گفتگو با خبرنگار صلح خبر با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه کتاب به شکل فعلی واقعا مایه تاسف است، عنوان کرد:  ما در طول سال نمایشگاه های بسیاری را در کشور برگزار می کنیم. در همه آن‌ها موسسات دولتی  و خصوصی با پر طمطراقی تمام تلاش می کنند تا مجموعه قابل تاملی را برای مخاطبان خود فراهم کنند اما درباره نمایشگاه کتاب وضعیت به این شکل نیست.

وی ادامه داد: ما با جامعه‌ای روبرو هستیم که کتابخوان نیست و خیلی دوست داریم کتابخوان بشود. اما این کتابخوان کردن تنها با اذعان بر اینکه جامعه ما کتابنخوان است و سرانه مطالعه اش پایین است، پس باید برایش کتاب فراهم کرد تا کتابخوان شود، در جامعه ما میسر نمی شود.

عسکری ادامه داد: جامعه ما مانند یک کودک سه چهار ساله است. هم لجباز است و هم اگر به درستی از روش های تربیتی برای مواجهه با آن استفاده نکنیم به ما جواب نمی دهد.

این ستاره عرصه صدا افزود: شما فرق میان یک گالری و سمساری را در چه می بینید؟ فقط چینش آثار. شما برترین آٍار هنری را روی هم در سمساری بریزید. نه کسی می آید نگاهشان کند و نه کسی می آید نقدشان کند. برایشان هیچ اتفاقی رخ نمی دهد اما در یک گالری آثار هنری را درست می چینیم، تفکیک می کنیم و در نور و موسیقی و محیط مطبوع آنها را در معرض نمایش اهلش می گذاریم. آنها هم می آیند و می بینند و اتفاقات بعدی را برای آن رقم می زنند.

عسکری افزود: اگر می خواهیم جامعه کتاب بخواند باید ابتدا جایگاه کتاب را درست بسنجیم و تعیین کنیم و بعد توجه جامعه را به آن جایگاه درست جلب کنیم تا اتفاقات بعدی برای کتاب رخ دهد. اما ما همیشه قصه کتاب را از ته برای مخاطبانمان تعریف کرده ایم و طبیعی است که در این وضعیت جامعه ما هرگز کتاب نخواهد خواند.

عسکری ادامه داد: من در این سالها سعی کردم هرگز به نمایشگاه کتاب نیایم جز اینکه به واسطه دعوتی ناچار به این کار شود. از زمانی که نمایشگاه از منطقه سئول منتقل شد فقط در صورتی که ناچار از حضور در آن بودم به آن آمدم. من به نمایشگاه نمی آیم چون با این وضعیت برگزاری مخالفم. این وضعیت من را نگران مردمم می کند. فکر می کنم اگر آدمی که برایمان مهم است و دوست داریم پیش او آبروی فرهنگی مان را حفظ کنیم اگر با این شکل برگزاری پایش به نمایشگاه بیافتد حتما آبروی داشته و نداشته ما نقش بر آب است.

کد خبر 4293391
حمید نورشمسی

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید