امروز: جمعه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 9 شعبان 1446 | 2025-02-07
کد خبر: 90114 |
تاریخ انتشار : 29 خرداد 1395 - 23:00 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

جامعه > سلامت – تسنیم نوشت: رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده برای مادران دانشجو به منظور ادامه تحصیل و بی‌توجیه به آنها از سوی وزارت علوم گفت: طبق بررسی‌ها برخی پزشکان برای صدور مجوز سقط اقدام به قتل جنین می‌کنند. کبری خزعلی در نشست خبری به […]

جامعه > سلامت – تسنیم نوشت: رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده برای مادران دانشجو به منظور ادامه تحصیل و بی‌توجیه به آنها از سوی وزارت علوم گفت: طبق بررسی‌ها برخی پزشکان برای صدور مجوز سقط اقدام به قتل جنین می‌کنند.

کبری خزعلی در نشست خبری به مناسبت سی‌ومین سالگرد تاسیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان اظهار داشت: در سال 93 وظایفی از سوی رهبر معظم انقلاب برای شورای عالی انقلاب فرهنگی مشخص شد که فهم، تبیین و تثبیت حساسیت مسائل فرهنگی، بازآرایی مداوم جبهه فرهنگی انقلاب، پایش وضعیت فرهنگی کشور و مهار تحدیدها و آسیب‌ها از جمله اصلی‌ترین این موارد بود.

وی افزود: شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده در سال 65 برای ارتقای جایگاه زنان، تأمین حقوق همه‌جانبه بر پایه موازین اسلامی، ریشه‌یابی انحرافات اخلاقی و پاسداری از خانواده و قداست آن تأسیس شد.

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده گفت: در این شورا موظفیم تا هر سال وضعیت فرهنگی و اجتماعی زنان کشور را رصد و گزارش آن را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کنیم و در زمینه اشتغال زنان، مسائل فرهنگی، آموزش عالی، اوقات فراغت، سیاست‌های بین‌الملل، تحکیم و تعالی خانواده، ارتقای مشارکت زنان و ارتقای سلامت آنها، سیاست‌هایی داریم.

خزعلی با اشاره به این که در سال 90 ستاد ملی زن و خانواده به عنوان هیئت دولت چابک و تخصصی در حوزه مسائل زنان و خانواده ایجاد شد، مطرح کرد: مصوبات مربوط به جمعیت و تحکیم و تعالی خانواده در ستاد ملی زن و خانواده تصویب شد و هر سه قوه باید در برابر این مصوبات پاسخگو باشند.

وی ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توانستیم سهمیه‌ای را برای تحصیل پزشکان زن در دانشگاه‌ها دریافت کنیم که بر این اساس هزار و 300 نفر از زنان در حوزه‌های قلب و عروق، اورولوژی و اورتوپدی براساس سهمیه مشخص شده به دانشگاه‌ها وارد شده و فارغ‌التحصیل شدند تا به زنان جامعه که نمی‌خواهند نزد پزشک مرد بروند، خدمت رسانی کنند.

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده با اشاره به این که از سال 92 قانونی وضع و ابلاغ شده تا هر مادر دانشجویی که صاحب فرزند می‌شود بتواند در طول تحصیل 2 سال مرخصی بگیرد افزود: هم اکنون این قانون اجرایی نمی‌شود.

خزعلی ادامه داد: شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده طرحی را پیشنهاد داده تا دوران تحصیل دختران فشرده شود به گونه‌ای که تا پانزده‌سالگی دیپلم خود را اخذ کنند و بتوانند سریع‌تر ازدواج کنند. همچنین امکاناتی فراهم شود تا مادران دانشجو بتوانند واحدهای درسی دانشگاه را به صورت غیرحضوری طی کنند.

وی گفت: قانون تشکیل ازدواج که 10 سال از تصویب آن می‌گذرد هم اکنون اجرایی نمی‌شود و قانون مد و لباس نیز مورد بی‌توجهی قرار گرفته است. به گونه‌ای که برخی افراد مطرح می‌کنند مد ما زیر نظر ایتالیا برود تا بتوانیم دنیا را متحول کنیم.

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده در ادامه با اشاره به سقط جنین مطرح کرد: یکی از عوارض سقط جنین تحدید سلامت روان مادر است از سوی دیگر طبق بررسی‌هایی که ما انجام داده‌ایم برخی پزشکان با دریافت مبلغ یک تا 2 میلیون تومان با وارد کردن سوزن به قلب جنین منجر به مرگ آن شده و سپس گواهی با این استدلال که جنین مرده است مجوز سقط او را صادر می‌کنند.

۴۷۴۷

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید