به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛ شکلاتهایی که کمتر باعث چاقی میشوند!/ روش کاهش ۴۰ درصدی مصرف شکر شرکتهای غذایی برای تولید شیرینیهای سالمتر از سوی دولت، سازمانهای بهداشتی و خریداران تحت فشار هستند. نستله توانسته فرآیندی را طراحی کند که ساختار شکر مورد استفاده در دستور تهیه مواد غذایی را تغییر میدهد […]
به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛

شکلاتهایی که کمتر باعث چاقی میشوند!/ روش کاهش ۴۰ درصدی مصرف شکر
شرکتهای غذایی برای تولید شیرینیهای سالمتر از سوی دولت، سازمانهای بهداشتی و خریداران تحت فشار هستند.
نستله توانسته فرآیندی را طراحی کند که ساختار شکر مورد استفاده در دستور تهیه مواد غذایی را تغییر میدهد تا مقادیر کم آن از شیرینی بیشتری برخوردار باشد. با این روش، ساخت آن بیشتر با استانداردهای کنونی جامعه منطبق خواهد شد.
این شرکت اطلاعات زیادی در مورد فرمول مورد استفاده در این روش ارائه نکرده، اما گفته که در سال 2018 تولید این نوع شیرینیجات را آغاز خواهد کرد.
نستله تنها شرکتی نیست که به دنبال تغییر دستورهای تهیه به منظور تولید مواد غذایی سالمتر است. سایر تجارتهای بزرگ مانند شرکت پپسی نیز به دنبال روشهای مشابه هستند.
به دلیل افزایش نرخ چاقی و ابتلا به دیابت، کشورهای انگلیس، مکزیک و برخی ایالتهای آمریکا به وضع مالیاتهایی بر شکر پرداختهاند تا مردم را از خرید شیرینیجات دلسرد کرده و در نتیجه با دیابت و چاقی به ویژه در کودکان مبارزه شود.
نرخ ابتلا به دیابت نسبت به سال 1980 حدود چهار برابر افزایش یافته و باورها بر است که شرکتهای مواد غذایی تا حدی برای این وضعیت مقصر هستند.
5454
Let’s block ads! (Why?)
RSS
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.