امروز: یکشنبه, ۳۰ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 20 رجب 1446 | 2025-01-19
کد خبر: 505392 |
تاریخ انتشار : 26 اردیبهشت 1402 - 9:08 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

صدراعظم آلمان اذعان کرد، هند، ویتنام و سایر کشورهایی که از محکوم کردن روسیه به دلیل جنگ با اوکراین خودداری کرده‌اند، عمدتا با اصول پشت «نظم بین‌المللی» مبتنی بر غرب موافق هستند، اما آنها متقاعد نشده‌اند که این اصول منصفانه در مورد مسکو اعمال شده باشد. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری راشا […]

صدراعظم آلمان اذعان کرد، هند، ویتنام و سایر کشورهایی که از محکوم کردن روسیه به دلیل جنگ با اوکراین خودداری کرده‌اند، عمدتا با اصول پشت «نظم بین‌المللی» مبتنی بر غرب موافق هستند، اما آنها متقاعد نشده‌اند که این اصول منصفانه در مورد مسکو اعمال شده باشد.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری راشا تودی، «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان دوشنبه در «نشست راهکارهای جهانی» در برلین گفت: «وقتی با رهبران آن کشورها صحبت می‌کنم، بسیاری به من اطمینان می‌دهند که اصول اساسی نظم بین‌المللی ما را زیر سوال نمی‌برند. چیزی که آنها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، اعمال نابرابر آن اصول است.»

اعضای سازمان ملل متحد اکتبر گذشته با اکثریت قاطع به درخواست از نیروهای روسیه برای خروج فوری از اوکراین رای مثبت دادند، اما ده‌ها کشور یا با این قطعنامه مخالفت کردند یا به آن رای ممتنع دادند. علاوه بر هند و ویتنام، کشورهایی مانند چین، آفریقای جنوبی، الجزایر و پاکستان هم رای ممتنع دادند. این کشورها عمدتا در برابر فشار ایالات متحده برای پیوستن به کمپین تحریمی غرب علیه روسیه مقاومت کرده‌اند.

اولاف شولتس اذعان کرد: «آنچه آنها انتظار دارند نمایندگی در شرایط مساوی و پایان دادن به استانداردهای دوگانه غربی است.»

او گفت، اگر رهبران این کشورها اینطور برداشت کنند که «ما فقط به این دلیل به آنها نزدیک می‌شویم که به موادخام آنها علاقه‌مندیم یا به این دلیل که ما خواهان حمایت آنها از یک قطعنامه سازمان ملل هستیم، همکاری این کشورهای تاثیرگذار در بهترین حالت “محدود” خواهد بود.»

شولتس مدعی شد که تصورات از ریاکاری ژئوپلیتیک غربی همیشه موجه نیست. با این حال او افزود: «اما اگر می‌خواهیم قدرت‌های آسیا، آفریقا و آمریکا را تشویق کنیم تا در ساختن و دفاع از یک نظم جهانی باثبات به ما بپیوندند، باید به آنها رسیدگی کنیم.»

او گفت که پیشنهاد ارائه صدای رساتر به کشورهای در حال توسعه در امور بین‌المللی به جلب همکاری آنها کمک می‌کند. به عنوان مثال، او از دادن نمایندگی دائمی به کشورهای آفریقایی در شورای امنیت سازمان ملل و تبدیل اتحادیه آفریقا به عضو دائمی گروه ۲۰ حمایت کرده است.

مقامات روسیه اغلب ایالات متحده و متحدان غربی‌اش را متهم کرده‌اند که خواستار رعایت قوانین خود هستند، بدون اینکه خودشان این کار را انجام دهند. به عنوان مثال، دیپلمات‌های روسی استدلال می‌کنند که واشنگتن تنها زمانی از اصول تعیین سرنوشت و احترام به تمامیت ارضی دفاع می‌کند که با منافعش مطابقت داشته باشد.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید