امروز: شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 10 شعبان 1446 | 2025-02-08
کد خبر: 251528 |
تاریخ انتشار : 03 بهمن 1397 - 14:28 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به اینکه شهر تهران در پنج سال گذشته حدود ۵۲ نوع حادثه را تجربه کرده است،‌ گفت: مهم ترین بحث آمادگی، در آمادگی شهروندی ریشه دارد و آمادگی شهروندان در کاهش خسارات ناشی از حوادث تاثیر بسیار زیادی دارد. به گزارش […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به اینکه شهر تهران در پنج سال گذشته حدود ۵۲ نوع حادثه را تجربه کرده است،‌ گفت: مهم ترین بحث آمادگی، در آمادگی شهروندی ریشه دارد و آمادگی شهروندان در کاهش خسارات ناشی از حوادث تاثیر بسیار زیادی دارد.

به گزارش صلح خبر، امروز سوم بهمن ماه، مرحله نهایی چهارمین رقابت امداد و نجات شهروندان عضو خانه های دوام و ایمنی و مراسم اختتامیه این مسابقات با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران و دبیر ستاد مدیریت بحران منطقه ۵ برگزار شد.

احمد صادقی، رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران در این باره اظهار کرد: بحث آمادگی شهر تهران دو دسته است، یکی آمادگی شهروندی و دیگری آمادگی دستگاه های عملیاتی است. تحقیقات نشان می دهد مهم ترین بحث آمادگی در مقابل حوادث، در آمادگی شهروندی ریشه دارد و آمادگی شهروندان در کاهش خسارات ناشی از حوادث تاثیر بسیار زیادی دارد.

وی ادامه داد: در دنیا و عرصه بین الملل نیز بین ٨٠ تا ٩٠ درصد کاهش خسارات ناشی از حوادث وابسته به آمادگی شهروندان است. به این جهت که با آمادگی شهروندان می توانیم بر مدیریت بحران جامعه محور سرمایه گذاری کنیم. همچنین باید کمک کنیم که آموزش های مربوط به آمادگی شهروندان در سطح جامعه ارائه شود تا منجر شود که شهروندان مخاطره و نحوه مقابله با مخاطره را بشناسند و بتوانند خود امدادی داشته باشند و به اطرافیان خود نیز امدادرسانی کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به تیم‌های دوام و داوطلب واکنش اضطراری محله گفت: شهروندان با مراجعه به هر سرای محله و با حضور در خانه های ایمنی، می توانند در این گروه های دوام آموزش های لازم را ببینند و در صورتی که علاقه داشته باشند در گروه های دوام سازماندهی شوند.
 
وی افزود: این افراد ضمن اینکه آموزش های لازم را می‌بینند، تمرین و مانورهایی را اجرا می‌کنند و یکی از مهم ترین کارها نیز این است که شهروندان بعد از فرا گرفتن آموزش ها آن ها را به آشنایان خود نیز انتقال دهند. امیدواریم تعداد این گروه ها افزایش پیدا کند تا به دنبال آن آمادگی شهر تهران هم بیشتر شود.

صادقی با اشاره به بحران های پیش روی شهر تهران گفت: شهر تهران در ٥ سال گذشته حدود ٥٢ نوع حادثه را تجربه کرده که مهم ترین ها هم بحث های لرزه، آتش سوزی، فرونشست و تغییرات اقلیمی است و در حال حاضر مقابل حوادثی مثل زلزله آمادگی زیادی نداریم اما شهر تهران از آمادگی خوبی در مقابل حوادثی در سطح این شهر برخوردار است.

همچنین علیرضا حاجی حسینی دبیر ستاد مدیریت بحران منطقه ۵ نیز هدف از برگزاری این مسابقات را آمادگی، بازتوانی و توانمند سازی داوطلبان خانه های دوام و ایمنی اعلام کرد و گفت: این مسابقه با حضور چهار تیم عالی مرحله مقدماتی در قالب پنج موضوع از جمله آمادگی جسمانی، اطفای حریق، کوپلینگ و انتقال آب به ماشین های آتش نشانی، چادر زنی، الوار چینی و حمل مصدوم انجام شد.

وی ادامه داد: این مسابقات از روز شنبه آغاز شده و امروز نیز اختتامیه آن است. تمام شرکت کنندگان این مسابقات از شهروندان عضو خانه های دوام و ایمنی محلات شهر تهران هستند که بعد از شرکت در دوره ای آموزشی و برگزار شدن مسابقات تئوری و عملی منتخب شدند و در این مسابقات به رقابت پرداختند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید