امروز: چهارشنبه, ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 18 شوال 1446 | 2025-04-16
کد خبر: 122036 |
تاریخ انتشار : 01 آذر 1395 - 11:54 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛ دانش > فضا – همشهری آنلاین:گروهی از دانشمندان موفق به شناسایی آنتی‌بادی شده‌اند که می‌تواند بیشترین بخش ویروس اچ آی وی را در بدن انسان خنثی کند، کشفی که می‌تواند مسیری هموار برای درمان قطعی ایدز ایجاد کند. براساس گزارش تك‌تايمز، مارك كانرز از موسسه ملي حساسيت‌ها و بيماري‌هاي […]

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛

دانش > فضا – همشهری آنلاین:
گروهی از دانشمندان موفق به شناسایی آنتی‌بادی شده‌اند که می‌تواند بیشترین بخش ویروس اچ آی وی را در بدن انسان خنثی کند، کشفی که می‌تواند مسیری هموار برای درمان قطعی ایدز ایجاد کند.

براساس گزارش تك‌تايمز، مارك كانرز از موسسه ملي حساسيت‌ها و بيماري‌هاي عفوني در سازمان ملي بهداشت آمريكا به همراه همكارانش موفق به يافتن پادتني شده‌اند كه از توانايي خنثي‌سازي 98 درصد از شكل‌هاي مختلف ويروس ايدز برخوردار است، اين يعني 16 تا 20 نوع مختلف كه در برابر پادتن‌ها يا آنتي‌بادي‌ها مقاومت نشان مي‌دهند.

به گفته محققان قدرت اين پادتن كه N6 نام دارد آن را به گزينه‌اي جذاب براي ساخت درماني كاربردي يا ابزاري براي جلوگيري از عفونت‌هاي HIV تبديل كرده‌است.

محققان براي درك بيشتر توانايي اين پادتن در خنثي‌سازي بيشتر انواع ويروس ايدز، روند تكامل و شكل گيري آن را در طول زمان زير نظر گرفتند. اطلاعات به دست آمده مي‌تواند در طراحي و ساخت واكسني كه آنتي‌بادي‌هاي خنثي‌كننده را استخراج مي‌كند، موثر باشد.

از آنجايي كه ويروس ايدز از توانايي بالايي در تغيير پروتئين سطحي برخوردار است تا از هجوم سيستم ايمني بدن در امان بماند، يافتن پادتني كه بتواند اين ويروس‌هاي دائما تغيير شكل دهنده را خنثي كند، همواره كار دشواري بوده‌است.

پادتن VRC01 كه 6 سال پيش توسط محققان مركز NIAID كشف شد از توانايي خنثي‌سازي 90 درصد از شكل‌هاي ويروس ايدز برخوردار بود. پادتن جديد نيز عملكردي مشابه دارد و از سلول‌هاي بدن در برابر آلوده شدن به اين عفونت محافظت مي‌كند و با پيوند خوردن با بخشي از ويروس به نام CD4، مانع از اتصال ويروس به سلول‌هاي بدن مي‌شود.

محققان دريافته‌اند اين پادتن جديد به شكلي منحصر‌به‌فرد تكامل مي‌يابد كه آن را قادر مي‌سازد بر بخشي تغيير‌شكل نيافته از ويروس متمركز شود. اين ويژگي به پادتن اجازه مي‌دهد در برابر تغيير‌شكل‌هاي ويروس مقاوم باقي بماند.

از اين رو پادتن جديد نسبت به VRC01 برتري‌هايي قابل توجه دارد و همين باعث شده تا محققان امكان استفاده از آن را روي بيماران مبتلا به ايدز مورد بررسي قرار دهند.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید