امروز: یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 ذو القعدة 1446 | 2025-05-11
کد خبر: 166219 |
تاریخ انتشار : 01 مرداد 1396 - 14:32 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:طراحی نسلی جدید از الکترود‌ها که می‌توانند باتری‌ها را به جای چند ساعت،‌در عرض چند ثانیه شارژ کنند به زودی نیاز به گذاشتن زمان برای وصل کردن موبایل یا خودروی برقی به پریز برق را به بخشی از تاریخ تبدیل خواهند کرد. براساس گزارش ساينس الرت،‌ […]

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر

دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:
طراحی نسلی جدید از الکترود‌ها که می‌توانند باتری‌ها را به جای چند ساعت،‌در عرض چند ثانیه شارژ کنند به زودی نیاز به گذاشتن زمان برای وصل کردن موبایل یا خودروی برقی به پریز برق را به بخشی از تاریخ تبدیل خواهند کرد.

براساس گزارش ساينس الرت،‌ دانشمندان با اين طرح جديد ادعا دارند نه تنها دشواري شارژ دوباره گوشي‌هاي موبايل را حل كرده‌اند،‌ بلكه يكي از بزرگترين معضلات و موانع توسعه خودروهاي برقي را برطرف ساخته‌اند.

محققان دانشگاه دركسل ويژگي‌هاي ابرخازن‌ها  را با استفاده از ماده‌اي به نام MXene با باتري‌هاي عادي كه از گنجايش بالايي برخوردار بودند، تلفيق كردند و لايه‌اي بسيار باريك از الكترود‌ها خلق كردند كه در عرض چند ثانيه شارژ مي‌شوند. ماده به كار گرفته شده از رسانايي بالايي برخوردار است و همين عامل شارژ سريع الكترود‌ها مي‌شود. اين ابداع جديد مي‌تواند مسير ساخت شارژر‌هاي فوق سريع را هموار ساخته و در عين حال امكان ذخيره‌سازي حجم بيشتري از برق نسبت به ابرخازن‌هاي موجود فراهم آورد.

MXene نانوماده‌اي مسطح و شبيه به يك ساندويچ است و از دو لايه اكسيد كربن و لايه مياني فلزي تشكيل شده‌است. در زمان توليد لايه‌هاي MXene مانند دانه‌هاي چيپس پرينگلز روي يكديگر قرار مي‌گيرند. اگرچه اين ماده از رسانايي فوق‌العاده‌اي برخوردار است،  ساختار پرينگل مانند آن سدي ايجاد مي‌كند كه مانع از فرار يون‌ها، حاملان شيميايي بار الكتريكي مي‌شود. يون‌ها براي حفظ شارژ باتري درون نقاطي به نام مناطق فعال اكسايش-كاهش نگه داشته مي‌شوند. هرچه تعداد اين نقاط بيشتر باشد، باتري‌ها برق بيشتري در خود نگه مي‌دارند و مهمتر از آن باتري بايد به يون‌ها اجازه دهد تا آزادانه حركت كنند، در غير اين صورت نمي‌توانند خود را به اين نقاط برسانند.

براي حركت آزادانه،‌دانشمندان ساختار پرينگل را با استفاده از نوعي هيدروژل تغيير داده و به ساختاري شبيه به پنيرهاي سوئيسي تبديل كردند،‌ تا يونها حركتي آزادانه‌تر داشته باشند.

هنوز مشخص نيست اين باتري چه زماني در مقياس صنعتي قابل استفاده خواهد بود،‌ اما ترديدي نيست كه مي‌تواند به زودي شيوه شارژ شدن باتري تجهيزات و لوازم الكترونيكي را متحول سازد.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید