امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 257356 |
تاریخ انتشار : 25 بهمن 1397 - 16:07 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر سیف الاسلام قذافی گفت: می‌توان بر روسیه به دلیل بی طرف بودنش در حل بحران لیبی تکیه کرد. به گزارش صلح خبر، به نقل از روسیا الیوم، سیف الاسلام قذافی، پسر معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی در گفتگویی با افراد نزدیک به خود گفت، آنچه که از روسیه […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

سیف الاسلام قذافی گفت: می‌توان بر روسیه به دلیل بی طرف بودنش در حل بحران لیبی تکیه کرد.

به گزارش صلح خبر، به نقل از روسیا الیوم، سیف الاسلام قذافی، پسر معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی در گفتگویی با افراد نزدیک به خود گفت، آنچه که از روسیه و دیگر کشورها می‌خواهد این است که به لیبیایی‌ها برای خروج از بحران و ثبات کشورشان و یکپارچه ساختن نهادهایشان کمک کنند.

پسر قذافی تاکید کرد: می‌توان بر روسیه به دلیل عضویتش در شورای امنیت و بی‌طرفی‌اش در قبال نهادها در لیبی تکیه کرد و روسیه می‌تواند مشارکت کارآمدی در حل مشکل لیبی داشته باشد و این چیزی است که ما از مواضع علنی روسیه دیده‌ایم.

اشخاص نزدیک به سیف الاسلام در مورد گروه‌هایی که از وی در داخل لیبی حمایت می‌کنند، گفتند که آنها از قبایل و نهادهای سیاسی و جنبش مردمی گسترده به ویژه از جوانان هستند.

در پاسخ به سوالی درباره موضع سیف الاسلام نسبت به پارلمان و دولت موقت در شرق لیبی و دولت توافق ملی در طرابلس؛ نزدیکان سیف الاسلام از زبان وی نقل کردند که “دودستگی در صحنه لیبی و اختلاف میان نهادها باعث می‌شود که تعیین موضع در قبال هر یک از آن نهادها دشوار شود و در سایه نبود دیدگاه مردم لیبی که هر حرف اول را می‌زنند، بی طرفی بهترین موضع است”.

پسر قذافی در مورد امکان تشکیل مجدد ارتش سابق لیبی نیز گفت که ارتش از سوی ناتو در سال ۲۰۱۱ هدف قرار گرفت و زیرساخت‌هایش منهدم شد. در وهله نخست به بازسازی به صورت علمی و درست نیاز است.

افراد نزدیک به سیف الاسلام گفتند که وی قبل از سال ۲۰۱۱ طرح سیاسی کامل حقوقی و توسعه‌ای داشت و گام‌های بلندی در اجرای آن برداشته بود اما متأسفانه این طرح بعد از سال ۲۰۱۱ متوقف شد و اگر به موفقیت می‌انجامید بسیار سطح لیبی را بالا می‌برد.

افراد نزدیک به سیف الاسلام به سوالی در مورد کاندیداتوری وی برای انتخابات آتی گفتند صرف نظر از اینکه وی نامزد می‌شود یا نه، این تصمیمی است که به خود او مربوط می‌شود و درخواست‌های متعددی از سوی مردم لیبی مبنی بر سکانداری کشور در مراحل آتی توسط سیف الاسلام مطرح شده است و هنوز قانون انتخاباتی که شروط کاندیداتوری را مشخص کند صادر نشده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید