امروز: سه شنبه, ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 17 شوال 1446 | 2025-04-15
کد خبر: 251783 |
تاریخ انتشار : 04 بهمن 1397 - 14:43 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تاکید بر ضرورت نظارت بر آلودگی هوا در سطح خانگی، خاطرنشان کرد: وضعیت پایداری در تنظیم مقررات نداشته‌ایم و سیاست‌ها منجر به هوای پاک نشده است. به گزارش صلح خبر، کاظم ندافی امروز در همایش نیم‌روزه “انرژی و محیط زیست” که در فرهنگستان علوم برگزار شد، مهمترین […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تاکید بر ضرورت نظارت بر آلودگی هوا در سطح خانگی، خاطرنشان کرد: وضعیت پایداری در تنظیم مقررات نداشته‌ایم و سیاست‌ها منجر به هوای پاک نشده است.

به گزارش صلح خبر، کاظم ندافی امروز در همایش نیم‌روزه “انرژی و محیط زیست” که در فرهنگستان علوم برگزار شد، مهمترین عامل مرگ زودرس و ناتوانی در دنیا را آلودگی محیط زیست دانست و توضیح داد: در تمام مراحل زندگی در معرض آلودگی‌های زیست محیطی هستیم. در حالیکه این موضوع در مراحل جنینی نیز بسیار مورد توجه است.

وی ذرات معلق هوا را از ریسک فاکتورهای بیماری‌های غیر واگیر عنوان کرد و گفت: ۹۱ درصد مردم دنیا در مناطقی زندگی می‌کنند که کیفیت هوای آن از گایدلاین‌های سازمان سلامت جهانی پایین‌تر است. بنابراین این موضوع تنها مختص کشور ما نیست و کشورهای پیشرفته نیز از این لحاظ مشکل دارند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه افراد در سنین بالا بیشتر تحت تاثیرات حاد آلودگی هوا قرار می‌گیرند، اظهار کرد: به تفکیک بیماری‌ها می‌توان گفت که سالانه ۷۵ هزار نفر مرگ بر اثر آلودگی هوا در کشور وجود دارد. مثلا در ارتباط با سکته مغزی ۱۰ هزار و ۹۰۰ نفر بر اثر آلودگی هوا در کشور می‌میرند.

ندافی یکی از شاخص‌های ارزیابی توسعه کشورها را امید به زندگی دانست و گفت: آلودگی هوا از ریسک‌فاکتورهای بیماری‌های غیر واگیر و عوامل کاهش امید به زندگی به شمار می‌آید. در این خصوص نیازمند اجرا و نیز نظارت بر قوانین هستیم. ضمن آنکه باید سیستم‌های هشدار آلودگی داشته باشیم و در سطح خانگی نیز بتوانیم میزان آلودگی را مانیتور کنیم.

وی سپس به وضعیت برخی آلاینده‌ها در هوای تهران اشاره کرد و گفت: در حال حاضر PM۲.۵، PM۱۰ (ذرات معلق کمتر از ۱۰ و ۲.۵ میکرون) از جمله آلاینده‌های اصلی هوای تهران هستند  که از مشکلات مهم ما به حساب می‌آید که هیچ کاری برای کاهش آن انجام نداده‌ایم و نیز وضعیت پایداری در تنظیم مقررات نداشته‌ایم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید