امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 126803 |
تاریخ انتشار : 08 دی 1395 - 2:57 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، در سال آینده میلادی عملیات استخراج “گاز شیل” به روش فراکینگ در شرق‌ترین نقطه انگلیس آغاز می‌شود. قرار است اولین چاه‌ها در فصل تابستان حفاری شوند. این در حالی است که تنها ۱۷ درصد مردم این کشور موافق استخراج گاز هستند و احتمال اعتراضات محلی […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، در سال آینده میلادی عملیات استخراج “گاز شیل” به روش فراکینگ در شرق‌ترین نقطه انگلیس آغاز می‌شود. قرار است اولین چاه‌ها در فصل تابستان حفاری شوند. این در حالی است که تنها ۱۷ درصد مردم این کشور موافق استخراج گاز هستند و احتمال اعتراضات محلی و ملی وجود دارد و به علاوه به گفته برخی کارشناسان، استفاده از این فناوری می‌تواند خطرات قطعی برای محیط زیست داشته باشد.

همچنین مذاکرات مربوط به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بی‌شک بر یارانه کشاورزی و احتمالا تمامی قوانین حفاظت از طبیعت اروپا از جمله پرندگان و زیستگاه آنها، آلودگی آب و هوا و حفاظت حیوانات تاثیر می‌گذارد.

آلودگی هوا که اکنون به مرگ نزدیک به ۴۰ تا ۵۰ هزار نفر در سال در انگلیس منجر می‌شود از جایگاه بالایی در برنامه‌های سیاسی این کشور برخوردار خواهد بود و قرار است برنامه جدیدی برای مواجه شدن با محدودیت‌های قانونی اتحادیه اروپا منتشر شود. در پیش‌نویس این طرح، پیشنهادهایی برای اختصاص سرمایه در مناطق پاک شهرهای اصلی، اعمال محدودیت‌های جدی برای برخی خودروها و سوخت‌ها و تشویق به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری ارائه شده است.

از سوی دیگر لندن برای پیوستن به پاریس، مادرید، آتن و مکزیکوسیتی در اجرایی شدن تعهد به ممنوع کردن خودروهای دیزلی در مرکز این شهر در مدت چند سال، تحت فشار خواهد بود.

علاوه بر این در سطح جهانی، موضوع تغییرات اقلیمی هم تحت تاثیر اقدامات دونالد ترامپ رییس جمهور منتخب آمریکا برای عدم پذیرش توافق جهانی پاریس جهت کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای قرار خواهد گرفت.

سال ۲۰۱۶، شاهد پدیده جوی ال نینو بود که با خشکسالی، افزایش دما و کمبود مواد غذایی در مناطق آفریقا، آمریکای لاتین و جنوب شرق آسیا همراه شد. در سال ۲۰۱۷ پیش‌بینی می‌شود پدیده لانینا در آب‌های اقیانوس آرام اتفاق افتد. احتمال می‌رود این پدیده با بارش باران بیشتر و کاهش دما در سراسر جهان همراه باشد.

همچنین انتظار می‌رود در سال ۲۰۱۷ خسارت‌های وارد شده به حیات وحش ادامه پیدا کند. این در حالی است که تعداد بیشتری از گونه‌های جانوری در فهرست قرمز اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت (IUCN) قرار گرفته و اقداماتی برای مقابله با تجارت غیرقانونی انجام شده است.

به گزارش روزنامه گاردین، بخش حفاظت دریایی نیز دستورالعمل‌های سیاسی را در اولین کنفرانس اقیانوس‌ها در سازمان ملل متحد در ماه ژوئن با تغییراتی روبه‌رو می‌کند. این نشست معضل افزایش میزان پلاستیک‌های آلوده کننده اقیانوس‌ها، ماهیگیری بیش از حد، تاثیر تغییرات اقلیمی و نیاز به پارک‌های ملی دریایی بیشتر تمرکز خواهد داشت.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید