به گزارش مجله آشپزی صلح خبر سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ مجلسی مجله آشپزی ایده آل: سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزهترين و پرطرفدارترين سوپهاست. این سوپها معمولا سوپهاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند. سوپ سفيد هم از اين قاعده مستثنا نيست. اين خوراك ميتواند به همراه نان به عنوان يك غذاي اصلي […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ مجلسی
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
- جو پرك: 100 گرم، خيسانده
- هويج متوسط: يك عدد، رنده شده
- كتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز
- آب مرغ: 3 پيمانه
- كره: 60 گرم
- آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري
- شير: نيم ليتر
- خامه: 100 ميليليتر
- جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
1- جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آبجوش روي شعله ملايم 10 دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را 20 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود.
2- كره را روي شعله متوسط در يك قابلمه كوچك آب كنيد. هنگامي كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يك دقيقه شير را اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود.
3- گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه كنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، كمي آبجوش اضافه كنيد. نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنيد. يكي، دو دقيقه قبل از سرو جعفري را اضافه كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود.
نکات آشپزی:
1 – به جاي آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم ميتوانيد استفاده كنيد.
2 – به جاي شير، سس را با آب مرغ يا گوشت ميتوانيد تهيه كنيد، طعم سوپ متفاوت ميشود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست.
3 – جو پرك را زياد نپزيد چون در سوپ له ميشود.
4 – اگر كمي پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد، سوپ پرمايهتر ميشود.
منبع : Bartarinha