امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 230647 |
تاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1397 - 10:30 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر سوپ‌های خوشمزه از چهار گوشه جهان (۲) هفته نامه همشهری شش و هفت – ناهید امامی پور: سوپ نه تنها برای برخی به عنوان یک پیش غذا بلکه در پاره ای از نقاط جهان یک وعده اصلی نیز به حساب می آید. تهیه و آماده سازی سوپ نسبت به […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

سوپ‌های خوشمزه از چهار گوشه جهان (۲)

هفته نامه همشهری شش و هفت – ناهید امامی پور: سوپ نه تنها برای برخی به عنوان یک پیش غذا بلکه در پاره ای از نقاط جهان یک وعده اصلی نیز به حساب می آید. تهیه و آماده سازی سوپ نسبت به دیگر خوراک ها آسانتر است. به همین دلیل برای کسانی که خسته اند و یا حوصله آشپزی را ندارند، گزینه خوبی به حساب می آید.

در اینجا برای دوستداران سوپ چند نمونه از این خوردنی لذیذ و محبوب را از گوشه و کنار جهان انتخاب کرده ایم. با ما همراه باشید با چند سوپ خوشمزه!

سوپ دال پاکستانی

برای 6 نفر

مواد لازم:

  • یک فنجان دال (قبل از مصرف پاک شود)
    3 فنجان آب
    1 عدد پیاز خرد شده
    2 حبّه سیر خرد شده یا کوبیده شده
    نصف ریشه زنجبیل تازه خرد شده
    400 گرم رب گوجه فرنگی
    2 قاشق چای خوری پودر کاری
    یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
    1 قاشق چای خوری پودر زیره سبز
    1 قاشق چای خوری پودر گشنیز خشک
    3-2 قاشق غذاخوری روغن مایع
    نمک و فلفل به میزان لازم

این آبکی های خوش طعم و لذیذ

طرز تهیه:

سوپ دال یکی از خوراک های بسیار محبوب و رایج در شبه قاره هند است که در مناطق مختلف به شیوه های گوناگونی تهیه می شود. معمولا سفره هر هندی یا پاکستانی چه در خانه و چه در رستوران حاوی نوعی از سوپ دال است که یا به عنوان غذای اصلی و یا به عنوان کنار غذا مورد استفاده قرار دارد. امروز در آشپزخانه مان یک نوع سوپ دال را که بیشتر در پاکستان رایج بوده با هم مرور می کنیم.

شیوه آماده سازی:

  1. آب را در یک قابلمه بجوشانید.
  2. دال را در آب بریزید و یک دقیقه عمل جوشاندن را ادامه دهید.
  3. پس از آن گاز را کم کرده و بگذارید تا دال بپزد. این عمل تا زمانی ادامه پیدا می کند که دال پخته و حالت خمیری پیدا کند.
  4. پیاز، زنجبیل و سیر را در یک ماهی تابه سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند.
  5. کاری، فلفل، زیره، گشنیز، نمک و فلفل را به ماهی تابه افزوده و به مدت 3 دقیقه عمل سرخ کردن را ادامه دهید.
  6. دقت کنید که مخلوط در حین سرخ شدن باید دائم هم زده شود.
  7. رب گوجه فرنگی را به محتویات درون ماهی تابه افزوده و 3 دقیقه دیگر عمل سرخ کردن را ادامه دهید.
  8. سپس محتویات سرخ شده درون ماهی تابه را به مایع دال درون قابلمه افزوده و بر روی آتش ملایم به مدت پانزده تا بیست دقیقه بپزید.
  9. دال آماده است و می توانید آن را همراه با نان یا با برنج نوش جان کنید.

سوپ لوبیا سیاه کوبایی

برای 8 نفر

مواد لازم:

  • 450 گرم لوبیای سیاه
    1 عدد پیاز متوسط خردشده
    1 عدد فلفل سبز متوسط خرد شده
    3 حبّه سیر کوبیده
    1 عدد ماهیچه گوسفند
    نصف فنجان روغن زیتون
    2 قاشق چای خوری نمک
    پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
    یک سوم فنجان سرکه سفید
    برنج پخته (به صورت کته یا آبکش برای همراهی خوراک)
    خامه برای تزئین (اختیاری)
    پیاز حلقه شده و فلفل دلمه ای برش خورده برای تزئین اختیاری)

این آبکی های خوش طعم و لذیذ

طرز تهیه:

لوبیای سیاه از جمله حبوبات محبوب در حوزه کارائیب و آمریکای جنوبی است که از آن خوراک های گوناگونی تهیه می شود. یکی از این غذاها سوپ لوبیا سیاه کوبایی است.

شیوه آماده سازی

  1. شب قبل از پختن لوبیاها را پس از پاک کردن در آب سرد بگذارید تا خیس بخورد. در ظرف مربوطه آب باید روی لوبیاها را پوشانده و در ظرف را نیز بگذارید.
  2. هنگام پختن لوبیا را از آب خارج و آبکش کنید و سپس در قابلمه ای که برای پختن در نظر گرفته اید بریزید.
  3. پیاز، فلفل، سیر، ماهیچه، روغن، زیتون و نمک را بدان افزوده و خوب هم بزنید.
  4. گاز را زیاد کنید تا آب به جوش آید.
  5. کفی را که روی ظرف ایجاد می شود با ملاقه خارج کنید و سپس درجه گاز را کم کنید.
  6. بگذارید تا به مدت چهار تا پنج ساعت این خوراک بر روی حرارت ملایم بپزد.
  7. تا هنگامی که لوبیاها نرم شده و مجموعه مخلوط به حالتی نیمه مایع در آید.
  8. در واقع این خوراک چندان آبکی نیست و بیشتر به همان حالت نرم و کم آب مصرف می شود.
  9. در هنگام پختن لازم است که در حدود 2 ساعت پس از شروع به پخت لوبیاها را امتحان کنید و اگر احساس کردید که هنوز سفت هستند و آب ظرف چندان زیاد نبوده کمی آب را به آن بیفزایید در نهایت برخی از لوبیاها باید ترکیده و خوراکی نیمه مایع به دست آید.
  10. حدود 15 دقیقه پیش از پایان پخت، سرکه را به آن بیفزایید و در ظرف را بردارید.
  11. در این هنگام گوشت را از ظرف خارج ساخته و از استخوان خارج کنید و آن را با یک چاقوی تیز خرد کرده و دوباره به درون ظرف بازگردانید.
  12. در انتها پس از کشیدن خوراک در ظرف می توانید با کمی خامه، پیاز و فلفل دلمه ای یا احیانا چیزی شبیه به اینها به سلیقه خودتان روی خوراک تان را بیارایید.

نکته:

در کوبا رسم بر آن است که این خوراک را بیشتر با برنج می خورند. شما هم می توانید از قبل برنج به صورت کته یا آبکش تهیه کرده باشد و آن را با خوراک تان نوش جان کنید یا این که خوراک را به تنهایی یا همراه با نان نوش جان کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید