امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 246694 |
تاریخ انتشار : 02 دی 1397 - 18:57 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر به نظر می‌رسد که هواپیمای روسی سوخو ۱۰۰ به‌عنوان جایگزینی برای هواپیماهای مسافربری بوئینگ و ایرباس آماده ورود به ناوگان هوایی ایران شده است. به گزارش صلح خبر، به نقل از The national interest online، پس از اعمال و بازگشت تحریم‌های خصمانه ایالات متحده آمریکا علیه ایران، شرکت هواپیماسازی […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

به نظر می‌رسد که هواپیمای روسی سوخو ۱۰۰ به‌عنوان جایگزینی برای هواپیماهای مسافربری بوئینگ و ایرباس آماده ورود به ناوگان هوایی ایران شده است.

به گزارش صلح خبر، به نقل از The national interest online، پس از اعمال و بازگشت تحریم‌های خصمانه ایالات متحده آمریکا علیه ایران، شرکت هواپیماسازی بوئینگ و ایرباس قراردادهای فروش و سفارش هواپیماهایی را که با ایران به امضا رسانیده بودند، لغو کردند و بدین ترتیب ایران برای نوسازی ناوگان هوایی خود به‌دنبال جایگزین‌های مناسب بود.

یکی از پررنگ‌ترین جایگزین‌ها برای خریداری و سفارش هواپیماهای مسافربری، سوپرجت سوخو ۱۰۰ بود که برای حمل و نقل و جابجایی مسافر به‌صورت منطقه‌ای به کار برده می‌شود. این هواپیما با ظرفیت حمل ۱۰۸ مسافر و با موتوری که محصول مشترک روسیه و فرانسه است، نخستین پرواز خود را در سال ۲۰۰۸ میلادی به انجام رساند.

با این‌که سوخو ۱۰۰ یکی از پررنگ‌ترین و محتمل‌ترین گزینه‌های خرید هواپیما ازسوی ایران به شمار می‌رود، مذاکرات میان مقامات مربوطه در ایران و روسیه تحت تاثیر آمریکایی بودن بیش از ۱۰ درصد از قطعات آن مدت‌ها ادامه داشت؛ چراکه فروش این هواپیما به ایران، مستلزم صدور مجوز از سوی آمریکا بود. اما حالا به نظر می‌رسد که ادامه این مذاکرات سرانجام نتیجه‌بخش واقع شده است چراکه شرکت سازنده سوخو ۱۰۰ در تابستان سال جاری قطعات آمریکایی این سوپر جت را با نمونه‌های روسی آن جایگزین کرده است و بدین ترتیب نام سوپرجت سوخو ۱۰۰ R۱۰۰ را بر آن نهاده است که بتواند این محصول را به کشورهای تحت تحریم آمریکا نظیر ایران به فروش برساند.

هم‌چنین آماده‌سازی این هواپیما برای کشورهایی نظیر ایران، فرصتی استثنایی برای روسیه نیز به شمار می‌رود که از غیاب شرکت‌های آمریکایی و اروپایی نظیر بوئینگ و ایرباس برای ورود به بازار ایران بهره بجوید.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید