امروز: دوشنبه, ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 1 ذو القعدة 1446 | 2025-04-28
کد خبر: 282988 |
تاریخ انتشار : 09 خرداد 1398 - 10:38 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر سرمایه‌گذاری روی تجدیدپذیرها در آسیا – اقیانوسیه تا سال میلادی آینده از هزینه صرف شده روی پروژه‌های اکتشاف نفت و گاز در این منطقه پیشی خواهد گرفت. به گزارش صلح خبر، بررسی جریان سرمایه‌گذاری‌های انرژی از سوی شرکت “ریستاد انرژی” نشان داد مجموع هزینه صرف شده روی منابع تجدیدپذیر […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

سرمایه‌گذاری روی تجدیدپذیرها در آسیا – اقیانوسیه تا سال میلادی آینده از هزینه صرف شده روی پروژه‌های اکتشاف نفت و گاز در این منطقه پیشی خواهد گرفت.

به گزارش صلح خبر، بررسی جریان سرمایه‌گذاری‌های انرژی از سوی شرکت “ریستاد انرژی” نشان داد مجموع هزینه صرف شده روی منابع تجدیدپذیر در آسیا از هزینه تولید و اکتشاف در سال ۲۰۲۰ پیشی خواهد گرفت.

طبق گزارش این شرکت مشاوره، مجموع هزینه صرف شده روی منابع تجدیدپذیر در آسیا – اقیانوسیه تا سال ۲۰۲۰ به بیش از ۳۰ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت و هند، استرالیا و سایر کشورهای آسیایی مانند ویتنام، تایوان و کره جنوبی اصلی‌ترین مقصدهای سرمایه‌گذاری در آسیا خواهند بود.

در گزارش “ریستاد انرژی” چین که بزرگترین سرمایه‌گذار در انرژی‌های تجدیدپذیر بوده و همچنین سرمایه‌گذاری قابل توجهی در بخش بالادستی نفت و گاز دارد، به طور جداگانه مورد بررسی قرار گرفته است.

به گفته گرو فاروجیو، مدیر تجدیدپذیرها در “ریستاد انرژی”، هر یک از این کشورها پیشرفت‌های بزرگی در توسعه همه نوع انرژی تجدیدپذیر از جمله انرژی بادی فراساحلی داشته‌اند و مهم‌تر از همه، اکثر آنها اهداف بزرگی دارند که بر گنجانده شدن منابع نیروی تجدیدپذیر در سبد انرژی آنها تاکید دارد.

سرمایه‌گذاری در تجدیدپذیرها به واسطه سیاست‌های دولتی در سراسر این منطقه مورد حمایت قرار گرفته است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، شرکت “ریستاد انرژی” انتظار دارد تجدیدپذیرها تا سال ۲۰۲۰ به رشد قوی که در سال ۲۰۱۸ مشاهده شد ادامه دهند. کشورهای این منطقه همچنان با چالش اتلاف انرژی در هنگام ارسال روبرو هستند که روی درآمدها تأثیر می‌گذارد و ابهامات سیاستی را ایجاد می‌کند.

در استرالیا اعتماد سرمایه‌گذار بالا بوده و این کشور بیش از ۱۰۵ گیگاوات پروژه خورشیدی، بادی و ذخیره‌سازی و همچنین شمار زیادی نیروگاه زغال سوز فرسوده دارد که باید جایگزین شوند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید