امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 135565 |
تاریخ انتشار : 06 اسفند 1395 - 16:57 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، گالتی – وزیر محیط زیست ایتالیا در افتتاحیه شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست، اظهار کرد: آلودگی آب و هوا، نابودی خاک، از دست رفتن تنوع زیستی و افزایش دمای زمین از جمله مشکلاتی است که به صورت روزمره با آن مواجه هستیم. وی با اشاره […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، گالتی – وزیر محیط زیست ایتالیا در افتتاحیه شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست، اظهار کرد: آلودگی آب و هوا، نابودی خاک، از دست رفتن تنوع زیستی و افزایش دمای زمین از جمله مشکلاتی است که به صورت روزمره با آن مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه ابعاد جهانی بحران زیست محیطی و در وهله نخست نتایج پیش آمده از تغییرات اقلیمی چالشی است که پیش روی بشر قرار دارد، اظهار کرد: امکاناتی نیز پیش روی ما قرار دارد که دور یک میز جمع شویم و بر این مشکلات غلبه کنیم. گاهی این گونه به نظر می‌رسد که چیره شدن به این مشکلات محال است، اما در جهانی که شاهد جنگ‌های خونبار و اختلافات جدی هستیم، باید با به کارگیری ابتکار عمل‌های مشترک با چالش‌ها مواجه شویم.

وزیر محیط زیست ایتالیا با بیان اینکه مواجهه با چالش گرمایش زمین نمونه خوبی است، افزود: این موضوع اقدام مهمی در زمینه دیپلماسی بین‌المللی در حوزه محیط زیست است و مدل کاری خوبی است که در قبال بنگاه‌های صحنه جهانی می‌توان به آن توجه داشت و از آن الگو گرفت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در آغاز هفته جاری در رم کمیته مشترک وزارت محیط زیست ایتالیا و سازمان حفاظت محیط زیست، نخستین طرح پیشاهنگ ناظر بر توسعه برای پایش گازهای گلخانه‌ای، مدیریت ترافیک و بهره‌وری انرژی را خواهند داشت، گفت: این موارد در مرحله تامین سرمایه است. اولین بسته همکاری‌ها در مجموعه انتقال منابع مالی در حدود 3 میلیون یورو است.

به گزارش ایسنا، اریک سولهایم – معاون دبیرکل سازمان ملل و رییس برنامه محیط زیست ملل متحد اظهار کرد: مسائل آب ، طوفان شن و گرد و خاک در ایران وجود دارد. باعث خرسندی است که همه کشورها دست به دست هم بدهند و بخش دولتی و خصوصی با هم همکاری کنند تا بر این مشکل فائق آییم.

وی با بیان اینکه ما می‌توانیم این مشکلات را حل و فصل کنیم، گفت: در گذشته توانسته‌ایم این مشکلات را حل کنیم. در سال 1987 موافقت‌نامه‌های خوبی تنظیم کردیم که میزان گازهای گلخانه‌ای را یک درصد کاهش دهیم.

سولهایم با تاکید بر ضرورت افزایش همکاری با ایران اظهار کرد: اینکه ایران توانسته با آمریکا به توافق برسد، نشان دهنده این است که می‌توانیم در زمینه محیط زیست همکاری‌های خوبی داشته باشیم. از ایران و آمریکا تشکر می‌کنم که توانستند به این موافقت‌نامه برسند. این موافقت‌نامه می‌تواند باعث شود که کارهای خوبی به ظهور برسد.

معاون دبیرکل سازمان ملل افزود: در حال حاضر در بدترین نقطه در تاریخ قرار داریم که بسیاری از کشورها با آن دست به گریبان هستند. انتظارات زیادی وجود دارد که بتوانیم به حل این مشکلات کمک کنیم و بتوانیم سلامت بیشتر و افراد تحصیل کرده بیشتری داشته باشیم.

سولهایم اظهار کرد: باید تلاش کنیم امید به زندگی در بین مردم افزایش یابد. در حال حاضر نسبت به دنیا، نرخ امید به زندگی به 71 سال می‌رسد و میزان زنده‌مانی به 90 سال به صورت میانگین رسیده است. بنابراین باید این پیشرفت در نرخ زندگی را جشن بگیریم. در هند که بودم تعداد زیادی از مردم با سنین بالا حضور داشتند. ما می‌دانیم جامعه بشری چه وضعیتی از نظر محیط زیستی دارد. بنابراین باید از نظر سلامت زندگی خود را بهبود دهیم.

رییس برنامه محیط زیست ملل متحد در ادامه با اشاره به اینکه ایران پیشرفت خوبی در زمینه آموزش زنان و کودکان داشته است، گفت: باید موفقیت کشورهایی مثل ایران را جشن بگیریم. در حال حاضر در مقطع تاریخی خاصی قرار داریم که برای داشتن اقتصاد سبز یک پیام را به ما می‌رساند. باید انتخاب کنیم که پیشرفت کنیم تا اقتصاد سبز داشته باشیم. شما می‌توانید به نقشه‌های سبز برسید و گازهای کمتری تولید کنید. انرژی خورشیدی به خوبی مورد استفاده قرار گیرد.

سولهایم با بیان اینکه ما در تاریخ بشر در مقطع خاصی قرار داریم، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری بیشتر در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر صورت گرفته که باعث می‌شود سوخت فسیلی کمتر مورد بهره‌برداری قرار گیرد. بزرگ‌ترین نیروگاه برق خورشیدی در هند ساخته شده است. سازمان ما در ایتالیا به این پروژه کمک می‌کند. ما نیروگاه‌های برق خورشیدی دیگری نیز در جنوب چین و شانگهای داریم. همچنین در امارات متحده نیروگاه‌های خورشیدی خوبی داریم که در دست اجرا هستند.

وی با اشاره به اینکه در سانتیاگو شیلی مترو با انرژی خورشیدی کار می‌کند گفت: بسیار خوشحالم که این وضعیت وجود دارد و امیدوارم که بتوانیم در آینده بزرگ‌ترین نیروگاه برق خورشیدی را در ایران داشته باشیم. پیشرفت ایران بسیار خوب بوده است. قیمت انرژی خورشیدی و باد بیشتر از انرژی فسیلی نیست. لازم است روش تولید انرژی خود را از اقتصاد مبتنی بر نفت به سمت انرژی‌های نو تغییر دهیم.

سولهایم افزود: در آمریکا جایی داریم که وضعیت را بررسی می‌کنیم و می‌دانیم تعداد زیادی شغل در بخش تولید برق، باد و خورشید وجود دارد. بنابراین باید سرعت خود را در این زمینه افزایش دهیم. ایران چالش‌های زیاد زیست محیطی داشته است. بهره‌وری پایین انرژی در ایران مشهود است. این کشور برای مدت‌های طولانی مصرف کننده انرژی بوده است. در این زمینه استفاده از انرژی تجدیدپذیر می‌تواند پیشرفت‌های زیادی داشته باشد.

معاون دبیرکل سازمان ملل با بیان اینکه تغییرات آب و هوا و محیط زیست ایران چالش‌های خاصی دارد، گفت: ایران کشوری خشک است. انتظار می‌رود که گرم‌تر و خشک‌تر شود و قدرت و توان زیادی برای سیستم مدیریتی نیاز دارد که باید در این زمینه از جامعه بین‌المللی استفاده کند. نیاز داریم که بهره‌وری بیشتری در زمینه انرژی داشته باشیم. باید در ایران سیستم آبیاری بهتری برقرار شود. علائم تغییرات آب و هوا در ایران بیشتر در زمینه آب است. باید تجاری‌سازی و جامعه مدنی در ایران فعال شود. مدیریت آب و انرژی‌های تجدیدپذیر، مسئله گرد و غبار و طوفان‌های شن مشکل عمده‌ای است و ما شاهد سفر معاون رییس جمهور و دولت ایران به خوزستان به خاطر گرد و غبار این استان بودیم.

معاون دبیرکل سازمان ملل با بیان اینکه سال گذشته قطعنامه‌ای را به منظور مدیریت و کنترل طوفان شن تصویب کردیم، گفت: ما قطعنامه‌های زیادی داریم که باید بر اساس کارهای علمی و دانشگاهی انجام شود و اطمینان حاصل شود که اجازه ندهند این مشکل بزرگتر شود و بسیاری از طوفان‌های شن که مناطق دیگر را تحت تاثیر قرار می‌دهند کاهش یابند.

سولهایم افزود: باید سیاست‌های درست کشاورزی تدوین شود که به طوفان‌های شن و گرد و غبار کمک می‌کند. باید کشاورزی را نیز مدیریت کنیم. بسیاری از مسائل محیط زیستی در زمینه جنگل‌ها و گونه‌های در خطر انقراض در ایران وجود دارد که باید در این زمینه صیانت و حفاظت کافی صورت گیرد. آماده‌ایم که از دولت ایران یا سازمان حفاظت محیط زیست حمایت کنیم تا بتواند در این زمینه حرکت کند.

وی افزود: وضعیت حیات وحش و فضای سبز ایران برای دولت اهمیت دارد. ما فقط می‌توانیم یک لغت را بگوییم و آن لغت این  است که بخش خصوصی و دولتی باید در کنار هم حرکت کنند. از دولت می‌خواهیم این مشکلات را حل کند. اگر دست به دست هم دهیم در آینده می‌توانیم ا ین مشکل را حل کنیم.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید