امروز: دوشنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 19 محرم 1447 | 2025-07-14
کد خبر: 234187 |
تاریخ انتشار : 05 تیر 1397 - 12:39 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامت صلح خبر به گزارش صلح خبر، کیانوش جهانپور، در خصوص محل تولید و تهیه فرآورده های گوشتی، افزود: در این زمینه استانداردهایی وجود دارد. همچنین سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد در این حوزه نظارت می کنند و برندهای مختلفی با پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو در سطح کشور […]

به گزارش مجله سلامت صلح خبر

به گزارش صلح خبر، کیانوش جهانپور، در خصوص محل تولید و تهیه فرآورده های گوشتی، افزود: در این زمینه استانداردهایی وجود دارد. همچنین سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد در این حوزه نظارت می کنند و برندهای مختلفی با پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو در سطح کشور فعالیت می کنند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره چگونگی شناسایی مکان های غیراستاندارد تهیه و تولید فرآورده های گوشتی، اظهار داشت: به منظور به حداقل رساندن مکان های غیر استاندارد تهیه و تولید سوسیس و کالباس، این مکان ها توسط بازرسین سازمان غذا و دارو، عوامل انتظامی و قضائی و گزارشات مردمی شناسایی می شوند و اقدامات قانونی لازم برای پلمپ آن مکان ها انجام می شود. 

جهانپور افزود: اگر واحد صنفی درگیر این موضوع باشد، معاونت بهداشت وزارت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستان ها بر آن نظارت می کنند و اگر در مورد کارخانه ها و صنایع باشد، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد این نظارت ها را انجام می دهند و در صورت تخلف، برخورد قانونی و قضائی با آنها صورت می گیرد.

وی گفت: امیدواریم مکان های غیر استانداردی که تاکنون شناسایی نشده‌اند با بازرسی های بیشتر و گزارشات مردمی شناسایی و اقدامات قانونی برای آنها انجام شود.

سخنگوی سازمان غذا و دارو در ادامه در خصوص درجه بندی کیفیت فرآورده های گوشتی، تصریح کرد: سازمان غذا و دارو در بحث فرآورده های گوشتی درجه بندی کیفیت ندارد و این سازمان فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت می کند، چراکه بخشی از موضوع کیفیت به مردم و بازار بازمی گردد.

جهانپور با بیان اینکه برندهای متعددی در این زمینه وجود دارد، اظهار داشت: شرکت های تولیدکننده فرآورده های گوشتی حائز شرایط ایمنی، پروانه فعالیت دریافت می کنند. علاوه بر این، موضوع شرکت هایی که در زمینه خوراکی و آشامیدنی ها برتری دارند نیز، هر ساله در مراسمی، نشان ایمنی و سلامت به آنها اعطا می شود و این اقدام می تواند به نوعی برخی از این برندها را به مردم معرفی کند.

کد خبر 4331252
حبیب احسنی پور

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید