امروز: پنجشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 20 جماد أول 1446 | 2024-11-21
کد خبر: 48819 |
تاریخ انتشار : 12 بهمن 1394 - 22:25 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

دانش > پزشکی – سازمان بهداشت جهانی به دنبال نشست فوق‌العاده خود برای بررسی مسئله گسترش سریع ویروس زیکا اقدام به اعلام وضعیت اضطراری جهانی برای مقابله با این ویروس کرد. آسوشيتدپرس در خبري فوري در اين رابطه گزارش داد كه با اين تصميم‌گيري سازمان بهداشت جهاني زيكا در گروه ويروس‌هاي پرخطري مانند ابولا قرار مي‌گيرد. سازمان […]

دانش > پزشکی – سازمان بهداشت جهانی به دنبال نشست فوق‌العاده خود برای بررسی مسئله گسترش سریع ویروس زیکا اقدام به اعلام وضعیت اضطراری جهانی برای مقابله با این ویروس کرد.

آسوشيتدپرس در خبري فوري در اين رابطه گزارش داد كه با اين تصميم‌گيري سازمان بهداشت جهاني زيكا در گروه ويروس‌هاي پرخطري مانند ابولا قرار مي‌گيرد.

سازمان بهداشت جهانی پیش از اين هشدار داده بود که همه گیری ابتلا به ویروس زیکا از یک تهدید متوسط در حال تبدیل به یک شرایط هشدار دهنده است. انتظار می‌رود امسال تا چهار میلیون نفر در آمریکای لاتین به آن مبتلا شوند.مادران بارداري که به ویروس زیکا مبتلا مي‌شوند فرزندانی ناقص الخلقه به دنیا می‌آورند. به همين خاطر اکنون بیش از ۳۷۰۰ نوزاد در برزیل با سرهای کوچک متولد شده‌اند.ابولا باعث مرگ ۱۱ هزار نفر در آفریقا شد اما حالا ویروس زيكا ممکن است وضعیت مشابهی در جهان ایجاد کند. سازمان بهداشت جهانی حالا همه تلاشش کنترل گسترش این ویروس است که در صورت عدم اقدام جدی می‌تواند به یک بحران جهانی تبدیل شود.
به تازگي خطر ویروس زیکا که احتمالا باعث به دنیا آمدن نوزدان ناقص الخلقه می‌شود باعث شد تا دولت‌های السالوادور و کلمبیا از زنان بخواهند که حداقل تا 2 سال دیگر باردار نشوند. ين اقدام دو دولت آمريكاي لاتين به دنبال آن صورت گرفت كه چندین هزار نوزاد با جمجمه کوچکتر از حد طبیعی در اين منطقه به دنيا آمدند.

آنچه بسیار باعث نگرانی است این است که ابتلای مادر باردار به این ویروس باعث میکروسفالی (کوچکی جمجمه، دور سر کمتر از ۴۲ سانتی‌متر و تاخیر و اختلال رشد مغزی) می‌شود.

زیکا از طریق یک پشه به نام Aedes که عامل انتقال تب دانگ و تب زرد نیز به شمار می آید، منتقل می شود.
تب خفیف، خارش پوست و ورم ملتحمه، اولین علایم بیماری هستند که معمولا دو تا هفت روز طول می کشند. درحال حاضر هیچ درمان خاصی برای این بیماری وجود ندارد و بهترین شکل پیشگیری، محافظت در برابر نیش حشره است.

5454

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :لیلا

      خیلی لذت بردم

    بدون نظر :