امروز: یکشنبه, ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 8 شوال 1446 | 2025-04-06
کد خبر: 355160 |
تاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1399 - 18:06 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر صلح خبر/یزد رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و از پایه‌گذاران دکترای گردشگری در این استان بر ساماندهی تعطیلات رسمی کشور و تاثیر تعطیلات پنج شنبه‌ها در توسعه گردشگری داخلی و حفظ صنعت گردشگری با وجود مشکلات عدیده تاکید کرد. «مهدی باصولی» در گفت‌وگو با خبرنگار صلح خبر، با اشاره […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

صلح خبر/یزد رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و از پایه‌گذاران دکترای گردشگری در این استان بر ساماندهی تعطیلات رسمی کشور و تاثیر تعطیلات پنج شنبه‌ها در توسعه گردشگری داخلی و حفظ صنعت گردشگری با وجود مشکلات عدیده تاکید کرد.

«مهدی باصولی» در گفت‌وگو با خبرنگار صلح خبر، با اشاره به تاثیر مثبت تعطیلات پنج شنبه‌ها در توسعه گردشگری داخلی، اظهار کرد: سازماندهی و ساماندهی تعطیلات رسمی، مسئله‌ای است که در رونق گردشگری داخلی تاثیر مثبتی دارد چرا که در حال حاضر، کشورمان دارای تعطیلات پراکنده زیادی است که لزوماً در بازه‌های زمانی مشخصی نیستند تا بتوانند منجر به فراهم شدن امکان سفر در این بازه‌های زمانی شوند.

وی در مورد تاثیر سوء تعطیلات متوالی و پراکنده در کشورمان تصریح کرد: برخی از تعطیلات مانند ایام نوروز که به صورت متوالی قرار گرفته‌اند، منجر به ایجاد پیک سفر و مسافرت جمعیت زیادی در کشور می‌شود که در نتیجه تراکم مسافر و اثرات گردشگری منفی آن نیز زیاد است چرا که با گردشگری انبوه مواجهه می‌شویم که در این صورت احتمال آسیب به محیط زیست و موارد دیگری مانند رعایت نکردن ظرفیت تحمل منطقه و زیرساخت‌های مختلف گردشگری و فرهنگی را به دنبال دارد.

باصولی با بیان این که می‌توان جمعیت گردشگر را در طول سال و در تعطیلات مشخصی مانند پنج شنبه‌ها توزیع کرد، گفت: با کم شدن تراکم جمعیت، ظرفیت تحمل منطقه نیز رعایت و در نتیجه آسیب کمتری به زیرساخت‌ها وارد می‌شود.

وی افزود: اگر در یک بازه زمانی زیرساخت‌های گردشگری نتوانند پاسخگوی تراکم مسافران باشد با مسائلی مانند کمبود اماکن اقامتی روبرو می‌شویم ولی تقسیم بازه زمانی مختلف برای گردشگری در طول سال، منجر به توزیع جمعیت در اماکن و زیرساخت‌های گردشگری می‌شود.

رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد احیای متوازن جاذبه‌ها و انواع گردشگری در استان‌ها را مستلزم وجود تعطیلات و بازه‌های زمانی تعطیلی مشخصی دانست و گفت: برخی از جاذبه‌های گردشگری به دنبال عواملی مانند اقلیم و آب و هوا از لیست مقاصد گردشگری خارج می‌شوند که استان یزد نیز نمونه بارز این شرایط را در ایامی مانند تعطیلات تابستانه خود است اما با رسمیت دادن به تعطیلات پنجشنبه‌ها، یزد می‌تواند در طول سال پذیرای گردشگران باشد.

پایه گذار رشته دکترای گردشگری در یزد: تعطیلات پنج شنبه‌ها لازمه احیای متوازن جاذبه‌های گردشگری در یزد  است.وی رونق گردشگری داخلی در شرایط فعلی کشور را مستلزم توجه و جدی گرفتن بستر تعطیلات پنج‌شنبه‌ها اعلام کرد و گفت: این تعطیلات بستری است تا علاوه بر توزیع گردشگر در طول سال، گردشگری داخلی نیز رونق بیشتری بگیرد و با وجود مشکلات عدیده پیش روی صنعت گردشگری به خصوص در حوزه بین المللی و خارجی، اقتصاد گردشگری به کمک کشور بیاید.

این فعال گردشگری با تاکید بر این مسئله که تعطیلات پنج شنبه‌ها در کشور می‌تواند بستری برای تعریف تورهای گردشگری مشخصی باشد، گفت: تدارک تورهایی خاص برای آخر هفته متناسب با هر شهر و استان، نه تنها توسعه اقتصادی کشور در بحران‌ها و پس از آن را فراهم می‌کند بلکه منجر به افزایش نشاط اجتماعی خواهد شد لذا دولت باید پنج شنبه‌ها را به عنوان فرصتی طلایی در صنعت گردشگری در نظر بگیرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید