امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 371427 |
تاریخ انتشار : 26 تیر 1399 - 15:11 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر مستندی با نام “صفر و بی نهایت” با مضمون معرفی بنیانگذار نوبل ایرانی ساخته می شود. به گزارش صلح خبر، مجموعه دو قسمتی (۴۵ دقیقه‌ای) «صفر و بی نهایت» درباره زندگی مرحوم حسینعلی البرز ، از مشاهیر علمی – آموزشی کشور در حال تولید است. طبق اعلام دست اندرکاران، […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

مستندی با نام “صفر و بی نهایت” با مضمون معرفی بنیانگذار نوبل ایرانی ساخته می شود.

به گزارش صلح خبر، مجموعه دو قسمتی (۴۵ دقیقه‌ای) «صفر و بی نهایت» درباره زندگی مرحوم حسینعلی البرز ، از مشاهیر علمی – آموزشی کشور در حال تولید است. طبق اعلام دست اندرکاران، این مجموعه با توجه به ضرورت معرفی هر چه بیشتر شخصیت ‌های برجسته و تأثیرگذار کشورمان تولید می شود.

 جلیل فرجاد – ستاره نقش مرحوم حسینعلی البرز -، در کنار فرهاد معماری – از همکاران دانشگاه هنر، علی صابری و بنیامین صفاپور در این مجموعه به ایفای نقش می پردازد و کارگردانی مجموعه را مهدی ضحاکی و سجاد فرامرزی به طور مشترک برعهده دارند.

اسناد بنیاد البرز، کتاب چهره ماندگار وقف به قلم منوچهر فقیه و روزنامه‌های اطلاعات و کیهان از منابع استفاده شده در این مستند هستند.

تصویربرداری از افرادی که مرحوم حسینعلی البرز را درک کرده‌اند و دانشجویان و افراد موفقی که از بنیاد البرز جایزه گرفته ‌اند و همچنین بازسازی زندگی مؤسس بنیاد فرهنگی البرز از دوران کودکی تا لحظه مرگ و پیشرفت بنیاد بعد از انقلاب اسلامی در بیش از ۲۰ محل مختلف، از مراحل ساخت مجموعه «صفر و بی نهایت» است.

بنیاد فرهنگی البرز با هدف ترویج فرهنگ و دانش کشور، سال ۱۳۴۲ توسط زنده‌یاد مرحوم حسینعلی البرز از طریق وقف اموال، تأسیس شده است.

براساس اعلام سازندگان این مستند، مرحوم البرز برای تأسیس این بنیاد تمام اموال خود حتی خانه شخصی خویش را نیز فروخت و مبلغ آن را به مجموع دارایی‌های بنیاد اضافه کرد و در یکی از اتاق ‌های هتل ایرانشهر زندگی کرد.

 مؤسس بنیاد فرهنگی البرز همچنین سال‌ها علاوه بر عضویت در نخستین هیأت امنای دانشگاه شریف، تمام تلاش خود را در حمایت از نخبگان ایرانی در تمامی سطوح از طریق ابداع و اعطای وام شرافتی (بدون ضامن و بهره) به دانشجویان، اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی و همچنین ابتکار و اهدای جایزه بنیاد البرز به‌ عنوان جایزه نوبل ایرانی به برترین‌های علمی کشور به کار بست.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید