به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛ علامه عزیزی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه بسیاری از این اصطکاکها به دلیل ضعف و خلاء قانونی است، ادامه داد: ما شاهد تضاد نهادهای قدرت هستیم و دقیقا معلوم نیست چه کسی باید حرف اول را بزند. هر کسی میخواهد حرف اول را خودش بزند و در […]
به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛
علامه عزیزی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه بسیاری از این اصطکاکها به دلیل ضعف و خلاء قانونی است، ادامه داد: ما شاهد تضاد نهادهای قدرت هستیم و دقیقا معلوم نیست چه کسی باید حرف اول را بزند. هر کسی میخواهد حرف اول را خودش بزند و در این وضعیت قوه قضاییه نیز صاحب قدرت فوقالعادهای میشود که میتواند به صورت مستقل حتی به اعمال قدرت نیز بپردازد.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: ما باید دارای یک ساختار پارلمانی قوی باشیم که نمایندگان آن با حمایت احزاب و با رای مردم انتخاب شوند. در این سیستم است که دولت ملی در پارلمان و تحت نظارت آن انتخاب میشود. آن موقع دیگر رئیس دولت نمیتواند در برابر اتفاقات و مشکلات موجود صرفا ابراز شرمساری کند؛ بلکه باید پاسخگو باشد و اگر ضعف نشان دهد از طرف پارلمان میتواند حتی استیضاح شود.
وی گفت: ما نیازمند تشکیل احزاب قدرتمند در کشور هستیم؛ که هرکدام از این احزاب که موفق شوند اکثریت پارلمان را تشکیل دهند باید در برابر افکار عمومی جامعه نسبت به عملکرد خود و برنامههایی که ارائه دادهاند، پاسخگو باشند.
وی با اشاره به وقوع حادثه ریلی در دامغان سمنان گفت: در این موضوع نیاز به همکاری دولت، قوه قضاییه، مجلس، شهرداری و دیگر نهادها است البته هرکدام نیز به نوبه خود اقداماتی انجام دادند، اما واقعیت این است که وزیر راه و شهرسازی میآید و میگوید آسیب دیدگان این حادثه بیمه بودهاند و احساسات عمومی جامعه را جریحه دار میکند.
عزیزی اضافه کرد: اما در نظام پارلمانی حزب به پارلمان و پارلمان به دولت فشار میآورند تا مسئولین ارشد مرتبط با این قضیه پاسخگو باشند و حتی استعفا دهند. در این قضیه مدیرعامل راه آهن و وزیر راه و شهرسازی باید پاسخگو باشند که چرا در قرن 21 و عصر تکنولوژی چنین اتفاقی باید رخ دهد.
وی افزود: ما متاسفانه یک حاشیه امنی برای مسئولین خود ایجاد کردهایم که باعث میشود در قبال مسائل اینچنینی هیچ احساس مسئولیتی نمیکنند و صرفا به ابراز تسلیت و تاسف نسبت به حادثه اکتفا میکنند.
عزیزی همچنین با گلایه از اندیشمندان و اهل فکر جامعه گفت: اندیشمندان ما به روزمرگی دچار شدهاند و به دنبال این نیستند که مشکل را حل کنند. اندیشمندان ما به جای اینکه افرادی کنشگر و فعال باشند افرادی کنشپذیر و منفعل هستند.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.