به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر سئوال مخاطبان: ارتقای شغلی کارکنان ادارات چگونه است؟/ نظام پیچیدهای با بخشنامههای متناقض جامعه > مشکلات مردم – برخی از مخاطبان سرویس مشکلات مردم گلایه کردهاند در برخی ادارات، ارتقای شغلی کارکنان مانند سایر دوایر دولتی انجام نمیشود. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسئله ارتقای شغلی کارکنان دولت، در سرویس مشکلات مردم به صورت […]
به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر
سئوال مخاطبان: ارتقای شغلی کارکنان ادارات چگونه است؟/ نظام پیچیدهای با بخشنامههای متناقض
جامعه > مشکلات مردم – برخی از مخاطبان سرویس مشکلات مردم گلایه کردهاند در برخی ادارات، ارتقای شغلی کارکنان مانند سایر دوایر دولتی انجام نمیشود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسئله ارتقای شغلی کارکنان دولت، در سرویس مشکلات مردم به صورت مکرر از سوی برخی مخاطبان که پیداست از کارکنان دولتند، مورد پرسش قرار می گیرد.
یکی از مخاطبان در مورد ارتقای شغلی، مشکل خود را اینطور بیان کرده: سلام . چرا به نیروهای شاغل در بایگانی ادارات آموزش و پرورش ارتقائ رتبه شغلی و فوق العاده شغل مانند شاغلین در سایر واحدهای اداری تعلق نمی گیرد؟
نظام پیچیده ارتقای شغلی کارکنان
واقعیت این است که نظام ارتقای شغلی کارکنان دولت، دارای پیچیدگی بسیار زیادی است. منبع اصلی ارتقای شغلی کارکنان، فصل هشتم قانون مدیریت خدمات کشوری است که درباره انتصاب و ارتقای شغلی تدوین شده.
در این فصل، کلیاتی درباره ارتقای شغلی کارکنان دولت بیان شده و در آخرین ماده این فصل (ماده 57) عنوان شده است: دستورالعمل اجرائی این فصل و شرایط تخصصی و عمومی پستهای مدیریت حرفه ای ونحوه ارتقاء مسیر شغلی با پیشنهاد سازمان بهتصویب شورای عالی اداری میرسد.
پس از تصویب این قانون در سال 86 تاکنون، بخشنامه های زیادی درباره ارتقای شغلی کارکنان دولت توسط نهادهای دارای صلاحیت از جمله هیات دولت به تصویب رسیده که هر یک از این بخشنامه ها، نظمی را برای ارتقای کارکنان دولت به وجود آورده است. جالب اینجاست برخی از این بخشنامه ها از سوی دیوان عدالت اداری به صورت کلی یا جزئی، رد و ابطال شده و این تصویب و ابطالها، نظام پیچیده ای را برای ارتقای شغلی کارکنان دولت به وجود آورده است.
آخرین بخشنامه ای که درباره ارتقای شغلی کارکنان دولت به دوایر دولتی ابلاغ شده، در 22 فروردین ماه امسال (1396) از سوی جمشید انصاری، رییس سازمان اداری و استخدامی کشور امضا شد و در آن تاکید شده است “اجرای این بخشنامه منوط به اعمال آراء یاد شده صادره از هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در احکام کارگزینی کارمندان می باشد.”
قطعا با توجه به مشکل عنوان شده در سرویس مشکلات مردم می توان گفت هیچ یک از کارکنان دولت، از ارتقای شغلی محروم نشده اند بلکه نظام پیچیده حقوقی حاکم بر ارتقای شغلی کارکنان با توجه به عواملی مانند سال استخدام، رده و رتبه شغلی، گروه، مسئولیت، حضور در صف یا ستاد و مسایلی از این دست، بر نحوه ارتقای کارکنان بخشهای مختلف دولتی موثر است که باید با توجه به این عوامل، مسئله ارتقای شغلی از سوی کارشناسان اداری سازمان یاد شده، پیگیری شود.
46231
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
- شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
- شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
- از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
- رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.