حامد رشیدی در گفت و گو با صلح خبر، با اشاره به در پیش بودن مسابقات کشتی آزاد قهرمانی کشور به میزبانی ساری، اظهارکرد: باتوجه به آسیب دیدگی که از ناحیه کتف دارم، نتوانستم تیم کرمانشاه را برای حضور در این مسابقات همراهی کنم.
وی افزود: سال گذشته در رقابت های انتخابی تیم ملی یک دیدار مانده به فینال، کپسول مفصل شانهام دچار پارگی شد و پس از آن نتوانستم در رقابت های کشتی حضور پیدا کنم.
این کشتی گیر کرمانشاهی اضافه کرد: پیش از این برادرم نیز دچار این نوع آسیب دیدگی شده و آن را جراحی کرده بود، اما پس از انجام عمل جراحی دیگر نتوانست به ورزش ادامه بدهد، برای همین ترجیح دادم که فعلا آن را جراحی نکنم و زیر بار عمل جراحی نروم.
وی ادامه داد: تلاش کردم با انجام حرکات اصلاحی وضعیت آسیب دیدگیام را بهبود ببخشم، تا اینکه در رقابت های لیگ برتر کشتی با تیم ستارگان ساری قرارداد بستم و قرار شد برای آنها مسابقه بدهم، اما در زمان برگزاری رقابتها حین انجام تمرینات دوباره آسیب دیدگیام تشدید شد.
رشیدی تصریح کرد: هرچند می دانم حضور در رقابت های قهرمانی کشور به منزله شرکت در فرآیند انتخابی تیم ملی است، اما با این شرایط نمی توانستم رقابت کنم. با اینحال اگر تیم کرمانشاه بتواند در این رقابتها خوب نتیجه بگیرد، چند سهمیه برای مرحله بعدی انتخابی تیم ملی که احتمالا حدود ۴۰ روز دیگر خواهد بود، داریم که تلاش می کنم از آن سهمیه استفاده کنم.
نوک همه انتقادات را به سمت هیات کشتی نبرید
وی در بخش دیگری از این گفت و گو در پاسخ به این سوال که آیا نسبت به رشته کشتی دلسرد شده یا نه، اظهار کرد: تاحدودی اینطور است، اما اگر مسئولین استانی حمایت می کردند، وضعیت کشتی ما این نبود.
آزادکار وزن ۷۴ کیلوگرم کرمانشاه تصریح کرد: اخیرا هم انتقاداتی نسبت به کشتی کرمانشاه در رسانه ها مطرح شده و نوک همه انتقادات به سمت آقای محبی به عنوان رئیس هیات استان است و برخی منتقدین میگویند اگر او برود همه مشکلات کشتی کرمانشاه حل می شود. هرچند ایراداتی نسبت به هیات کشتی استان وارد است، اما مشکل اصلی کشتی کرمانشاه هیات و آقای محبی نیست، مشکل مسئولینی است که کشتی برایشان اهمیتی ندارد.
رشیدی تصریح کرد: سال ۲۰۱۸ زمانی که از مسابقات کشتی آزاد قهرمانی نظامیان جهان به کرمانشاه بازگشتیم، هیچکسی حالی از ما نپرسید، اما همین چند مدت پیش یکی از کشتی گیران مازندران در این رقابت ها دوم شده بود و مسئولین و نمایندگان شهرشان همه از او به گرمی پذیرایی کردند. آنها حتی برای مسابقات انتخابی تیم ملی هم مسئولینشان از ورزشکارانشان استقبال می کنند.
اگر حمایت می شدیم این وضع کشتی کرمانشاه نبود
وی تاکید کرد: آنهایی که انتقاد می کنند، فرض کنند که ما اصلا جایی به نام هیات کشتی را نداریم. مسئولین خودشان نباید کشتی گیران را حمایت کنند؟ اگر حمایت می کردند من و برخی دیگر از کشتی گیران اکنون در این وضعیت فعلی نبودیم.
این کشتی گیر کرمانشاهی که چندسال پیش با کمک شهردار سابق کرمانشاه -سعید طلوعی- به استخدام این نهاد درآمد، گفت: اگر آقای طلوعی چند سال قبل از آن به کرمانشاه آمده بود، من، بهمن تیموری، بهروز هدایت و بقیه کشتی گیرانی که با حمایت او استخدام شدیم، چندین مدال جهانی را برای شهرمان گرفته بودیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر مشکل اصلی ۹۹ درصد کشتی گیران کرمانشاهی مشکلات مالی و اقتصادی است. وقتی یک کشتی گیر دغدغه شغل و مسائل مالی را دارد، چطور می توان از او انتظار داشت که عملکرد خوبی داشته باشد.
کسی از سبحان یاری حمایت کرد؟
رشیدی یادآورشد: در حال حاضر کشتی گیران نونهالان و نوجوان خوبی داریم، اما وقتی به مرحله جوانی می رسند به دلیل مشکلات مالی این رشته را رها کرده و به سراغ کسب درآمد می روند. اگر مسئولین استانی از آنها حمایت داشته باشند، هرگز این رشته را رها نمی کنند.
وی ادامه داد: مگر وقتی سبحان یاری در مسابقات قهرمانی جوانان جهان توانست مدال طلا کسب کند، کسی از او حمایت کرد؟ طبیعی است که وقتی از چنین کشتی گیری حمایت نشود، کشتی گیران رده های سنی پایینتر هم همین مسائل را می بینند و پس از مدتی چون می بینند که هیچکس به کشتی اهمیت نمی دهد، آن را رها می کنند.
آزادکار ۷۴ کیلوگرم کرمانشاه در پایان گفت: تا زمانی که مسئولین به کشتی گیران استان اهمیت ندهند و از آنها برای رده های سنی پایه الگو سازی نکنند، اتفاقی در کشتی کرمانشاه نمی افتد.
انتهای پیام