امروز: یکشنبه, ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 11 شعبان 1446 | 2025-02-09
کد خبر: 373701 |
تاریخ انتشار : 02 مرداد 1399 - 0:26 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر همه گیری بیماری کووید-۱۹ و محدودیتهای اعمال شده به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری به سلامت روان زنان، جوانان و والدین آسیب می زند. به گزارش صلح خبر، مطالعه انجام شده در دانشگاه منچستر، کالج لندن و مرکز ملی تحقیقات اجتماعی نشان داد: قرنطینه ناشی از شیوع کروناویروس، بیشترین […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

همه گیری بیماری کووید-۱۹ و محدودیتهای اعمال شده به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری به سلامت روان زنان، جوانان و والدین آسیب می زند.

به گزارش صلح خبر، مطالعه انجام شده در دانشگاه منچستر، کالج لندن و مرکز ملی تحقیقات اجتماعی نشان داد: قرنطینه ناشی از شیوع کروناویروس، بیشترین آسیب را به سلامت روان زنان، جوانان و والدینِ کودکان کمتر از پنج سال وارد می کند.

در این مطالعه وضعیت سلامت ۱۷ هزار و ۴۵۲ نفر مورد بررسی قرار گرفت. این تحقیق اطلاعات با کیفیت بالا را در مورد سلامت روان در طول همه گیری بیماری ارائه کرده است. در ماه آوریل حدود یک سوم از مردم انگلیس سطح قابل توجهی از پریشانی روانی را تجربه کرده اند که این رقم پیش از همه گیری بیماری حدود یک پنجم بوده است.

همچنین افزایش سطح پریشانی روانی در برخی از گروه ها بیشتر بوده است. ۳۳ درصد از زنان، ۳۲ درصد از والدینِ کودکان کمتر از پنج سال و ۳۷ درصد از جوانان، سطح بیشتری از پریشانی روانی را در دوران قرنطینه تجربه کرده اند.

همچنین کارشناسان آسیب روانی قابل توجهی را در مردان و افراد بیش از ۴۵ سال مشاهده نکردند اگرچه آنان تایید کردند که بسیاری از مردان از تاثیرات کاهش درآمد و داشتن فرزند خردسال در خانه رنج خواهند برد.

به گزارش مدیکال اکسپرس، به گفته محققان لازم است در بررسی های دیگر روش هایی که ممکن است مردان برای ابراز این اضطراب و پریشانی به طور مثال از طریق اعتیاد به مواد مخدر به کار گیرند، مورد مطالعه قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید