به گزارش صلح خبر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، خلیل آقایی به نقش و مشارکت مردم و جوامع محلی در اطفای حریق اشاره کرد و افزود: برای اطفای حریق جنگلها و مراتع باید از فناوریهای نوین روز دنیا استفاده کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقلیم و تنوع زیستی کشور اشاره کرد و گفت: هیچ کشوری به اندازه ایران تنوع گونههای گیاهی ندارد و گونههای گیاهی آویشن و باریجه ایرانی به لحاظ اسانس با گونههای مشابه دیگر کشورها قابل مقایسه نیست.
رئیس سازمان جنگلها درباره جنگلهای زاگرس نیز گفت: با اقداماتی که در این حوزه صورت گرفته بارقههای امید برای احیای این جنگلها به چشم میخورد و اکنون فضای امیدواری در زاگرس ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه سازمان جنگلها شیوهنامه و دستورالعملهای اجرایی جنگلهای زاگرسی را به مدیران منابع طبیعی زاگرسنشین اعلام کرده است، از مدیران خواست نسبت به جنگلهای زاگرس حساسیتهای لازمه را منظور کنند.
آقایی درباره اهمیت جنگلهای زاگرس گفت: اگر چند کار اولویتدار و پراهمیت در سازمان جنگلها وجود داشته باشد، یکی از مهمترین آنها نجات جنگلهای زاگرس است.
وی ادامه داد: تنها برگزاری جلسات دربارهی مشکلات زاگرس چارهساز نیست؛ باید هر روز نسبت به اجرای طرح و برنامههای تدوین شده، پیگیریهای لازم را انجام دهیم.
انتهای پیام