امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 155572 |
تاریخ انتشار : 15 خرداد 1396 - 7:22 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی پایگاه صلح خبر ؛ رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر: تب کریمه کنگو عمدتا بیماری افرادی است که با دام سر و کار دارند به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از وبدا؛ دکتر محمد مهدی گویا گفت: تمام افرادی که به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده بودند تحت درمان قرار گرفتند […]

به گزارش مجله اجتماعی پایگاه صلح خبر ؛

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر: تب کریمه کنگو عمدتا بیماری افرادی است که با دام سر و کار دارند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از وبدا؛ دکتر محمد مهدی گویا گفت: تمام افرادی که به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده بودند تحت درمان قرار گرفتند و آخرین موارد شناسایی شده، مربوط به استان مازندران است که هر دو بیمار وضعیت با ثباتی دارند و رو به بهبود هستند و نگرانی ها در مورد هر دو نفر آنها، رفع شده است.

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت یادآور شد: وضعیت شیوع این بیماری در کشور در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تفاوت چندانی نداشته است و شیوع این بیماری در این فصل از سال، کاملا طبیعی است و هر ساله تقریبا همین تعداد به تب کریمه کنگو مبتلا می شوند و امسال حساسیت ها و توجهات نسبت به این بیماری افزایش یافته است.

وی شیوع بیماری تب کریمه کنگو را بیشتر مربوط به فصول بهار و تابستان دانست و گفت: تب کریمه کنگو عمدتا بیماری افرادی است که با دام سر و کار دارند و سایر افراد بیشتر بر حسب اتفاق به این بیماری مبتلا می شوند.

دکتر گویا خاطرنشان کرد: افرادی که به صورت مستقیم با دام سرو کار دارند از طریق گزش کنه ای که روی بدن دام قرار دارد، ممکن است به این بیماری مبتلا شوند اما و در اکثر موارد ابتلا، افراد بر اثر کنه آلوده، گزیده شده اند که قبلا روی بدن قرار داشته است و مواردی از ابتلا نیز در زمان ذبح یا تماس با احشای(اعضای داخلی بدن) و ترشحات و خون دام، شناسایی شدند.

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم حتما گوشت را از محل مطمئن و مورد تایید سازمان دامپزشکی کشور خریداری کنند اما زمانی که فرد بدون رعایت نکات بهداشتی اقدام به ذبح دام کند و یا وقتی که دام در کنار خیابان به فروش رسیده و همان لحظه ذبح می شود، خطرات زیادی برای مردم ایجاد می شود.

وی تصریح کرد: دامی که ذبح می شود باید 24 ساعت در شرایط ویژه و دمای یخچال، نگهداری شود تا ویروس موجود در بدن، گوشت و احشاء(اعضای داخلی بدن) دام از بین برود و قابل استفاده باشد که در غیر این صورت، فردی که بدن دام را تمیز می کند یا گوشت آن را خرد می کند، ممکن است به طور سهوی آلوده و مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو شود.

دکتر گویا ضمن تاکید بر اینکه بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت پخته و بهداشتی، منتقل نمی شود، افزود: بر خلاف تصور بسیاری از افراد، این بیماری از طریق خوردن گوشت پخته و بهداشتی منتقل نمی شود و گوشت یا جگری که در شرایط مناسب بهداشتی نگهداری شده و خوب پخته شده باشد، امکان انتقال تب کریمه کنگو را به صفر می رساند.

وی در پایان یادآور شد: یکی از راه های پیشگیری از انتقال و ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو این است که افرادی که دام دارند، پشم گوسفندان را در فاصله زمانی اندک، اصلاح کنند.

۴۷۴۷

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید