امروز: یکشنبه, ۵ مرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 2 صفر 1447 | 2025-07-27
کد خبر: 195508 |
تاریخ انتشار : 01 آبان 1396 - 12:04 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام سیدعلی اکبر محتشمی‌پور در همایش بزرگداشت چهلمین سالگرد شهادت آیت‌الله سیدمصطفی خمینی که صبح امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: بعضی انسان‌ها هم حیات‌شان در جامعه ایجاد تحول می‌کند و تاثیر مستقیم دارد و هم رحلت و شهادت‌شان دارای آثار شگرف در میان جوامع و […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام سیدعلی اکبر محتشمی‌پور در همایش بزرگداشت چهلمین سالگرد شهادت آیت‌الله سیدمصطفی خمینی که صبح امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: بعضی انسان‌ها هم حیات‌شان در جامعه ایجاد تحول می‌کند و تاثیر مستقیم دارد و هم رحلت و شهادت‌شان دارای آثار شگرف در میان جوامع و انسان‌هاست که مرحوم شهید آیت‌الله حاج آقا مصطفی خمینی انسانی است که حیات و شهادت مبارکی داشت.

وی ادامه داد: حاج آقا مصطفی نمادی در همه عرصه‌ها بود و اگر امام وارد میدان مبارزه شد و رژیم شاه را مورد خطاب قرار داد به این دلیل بود که حاج آقا مصطفی کنار ایشان بود و سایه در سایه در کنار امام (ره) قرار داشت.

این عضو مجمع روحانیون مبارز خاطرنشان کرد: امام روز عاشورا سال 42 قدم به مدرسه فیضیه می‌گذارد و سخنرانی آتشین می‌کند که منجر به دستگیری و زندان امام می شود، مرحوم حاج آقا مصطفی هم دو روز بعد وارد صحن مطهر حضرت معصومه می‌شود و آن حرکت عظیم را رهبری می‌کند.

محتشمی‌پور تصریح کرد: حاج آقا مصطفی در ادامه زندگی نیز مسیری را می‌رود که امام رفته و مانند امام دستگیر و تبعید می‌شود و در تمام این مسیر همیشه همراه امام بوده است.

وی با اشاره به ابعاد شخصیتی آیت‌الله سیدمصطفی خمینی، گفت: یکی از ابعاد قابل توجه ایشان، بعد عبادی و معنوی است که یکی از آداب و برنامه‌های منظم ایشان این بود که هر سال در مسجد کوفه معتکف می‌شد که زبانزد همه طلاب بود و جلسات علمی را نیز در مسجد کوفه برقرار می‌کرد. در عین حال با مسجد سهله و صاحب این مسجد نیز ارتباط ویژه‌ای داشت.

محتشمی‌پور ادامه داد: در ماه مبارک رمضان نیز مقید بود تا در حرم امیرالمومنین هر شب هزار بار، «انا انزلنا» را قرائت کند. همچنین فراموش نمی‌کنم که در مسیر کربلا نیمه‌های شب بیدار بود و مراحل عبادت را قبل از اذان صبح به جا می‌آورد.

وی همچنین گفت: دو جریان حاج آقا مصطفی را خوب شناخت؛ یکی شخص حضرت امام بود که حاج آقا مصطفی را خیلی خوب می‌شناخت و جریان دیگر دشمن بود. رژیم شاه نیز این شخصیت بزرگ را خوب شناخت و علت اینکه حاج آقا مصطفی هدف جریان ساواک قرار گرفت این بود که آنها به این نتیجه رسیدند که امام ممکن است چند صباحی بیشتر زنده نباشد و آنچه برای آینده‌شان خطرناک است حضور حاج آقا مصطفی است چون او می‌تواند به خوبی رهبری مرجعیت جهان اسلام را بر عهده بگیرد.

این عضو مجمع روحانیون مبارز تاکید کرد: در عین حال ساواک این مشورت را به رژیم داده بود که موتور محرکه فعالیت‌های انقلابی حاج آقا مصطفی هستند. فکر می‌کردند اگر او را از بین ببرند امام را در نجف ساکت می‌کنند و خطر برای رژیم از بین می‌رود بنابراین ساواک برای ترور حاج آقا مصطفی برنامه‌ریزی قوی انجام داده بود.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران صلح خبر

قوانین خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید