به گزارش صلح خبر، حسین رویوران بعد از ظهر امروز در نشست تخصصی ” فراگیر سازی آشوبها از عراق، لبنان تا ایران ” که از سوی جمعیت از دفاع از ملت فلسطین برگزار شده بود در سخنانی با بیان این که پایان این اعتراضات با حضور مردم در صحنه بود، خاطر نشان کرد: البته مسائل امنیتی حدود 10 تا 12 درصد در پایان دادن به اعتراضات موثر بودند ولی حضور مردم در این قضیه از دیگر مولفههای موثر و تاثیرگذارتر بود، البته همین مردمی که با حضورشان به اعتراضات پایان دادند تاکید کردند که دولت باید برای مهار تورم و بهبود معیشت آنها کاری بکند.
وی با بیان این که دولت در برابر امتحان سختی قرار دارد و این مسئله مهمی است که چگونه میخواهند وضعیت بعد از اعتراضات را مدیریت کنند ،افزود: آن چه در لبنان و عراق و ایران رخ داد از مدل نسل چهارم جنگها پیروی میکند و نقطه آغازین آن وجود اجماع در برابر یک مسئله است؛ مثلا در ایران گرانی بنزین و در عراق یک نظام ناکارآمد در این زمینه موثر بود.
وی با بیان این که افزایش تورم بیش از این میتواند تبعات جدی برای کشور داشته باشد، خاطر نشان کرد: تلاش دولت برای بازسازی اعتماد مردم میتواند مدل چهارم جنگها را که در ایران ، لبنان و عراق شاهد آن هستیم ناکارآمد کند. ما اکنون با یک مسئولیت ملی، منطقهای و بینالمللی در این زمینه رو به رو هستیم.
این استاد دانشگاه با بیان این که مدل مورد اشاره از نسل چهارم جنگها اکنون در نقاط مختلف جهان در جریان است، ادامه داد: آمریکاییها تلاش میکنند که کشورهای منطقه مشروعیت داخلی خود را از دست بدهند و برای بقای خود به حمایت آمریکا متکی باشند.
رویوران با تاکید بر این که شرایطی که اکنون ما در آن قرار داریم شرایط خاصی است و بسیار مهم است که در این عرصه بتوانیم یک الگوی ملی و منطقهای برای وضعیت به وجود آمده ارائه کنیم ادامه داد: قطعا تلاش دولت برای بازسازی اعتماد مردم میتواند در پیشبرد این موضوع موثر و کارآمد باشد.
انتهای پیام