امروز: پنجشنبه, ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 22 محرم 1447 | 2025-07-17
کد خبر: 236969 |
تاریخ انتشار : 08 مرداد 1397 - 0:41 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر به گزارش صلح خبر به نقل از صدا وسیما، مجتبی خسروتاج با حضور در بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما افزود: یکی از دغدغه‌های واحدهای تولیدی این بود که با ثبت سفارش به روش بانکی برای واردات، روند اقدامات زمان بر است به همین علت ستاد بررسی مسائل اقتصادی […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

به گزارش صلح خبر به نقل از صدا وسیما، مجتبی خسروتاج با حضور در بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما افزود: یکی از دغدغه‌های واحدهای تولیدی این بود که با ثبت سفارش به روش بانکی برای واردات، روند اقدامات زمان بر است به همین علت ستاد بررسی مسائل اقتصادی در این زمینه مصوبه‌ای داشت که تا پایان تیر به هر میزان مواد اولیه، قطعات و تجهیزات در گروه بندی‌های یک و دو اگر در گمرکات باشند می‌تواند با ثبت سفارش غیر بانکی یعنی بدون انتقال ارز ترخیص شوند که این فرصت خوبی برای بنگاه‌ها و واحدهای اقتصادی است.

خسروتاج گفت:کار گروه‌ها و ستادهای مختلفی را تشکیل دادیم تا در ابعاد فنی، سامانه‌های ثبت سفارش را کنترل کند تا مشکلی پیش نیاید.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای رفع اشکالات فنی مربوط به این سامانه مناقصه‌هایی را برگزار کردیم و به زودی شرکت برنده این مناقصه برای رفع این اشکالات اقدام خواهد کرد.

خسروتاج با بیان اینکه از ۱۳ خرداد بر اساس مصوبه ستاد اقتصادی دولت، گروه بندی سه گانه کالایی را اعلام کردیم، افزود: گروه یک شامل مواد اولیه، دارو و کالاهای اساسی است که ارز آن‌ها از محل منابع نفتی تامین می‌شود، گروه ۲ شامل مواد واسطه‌ای و ماشین آلات است که ارز آن‌ها از محل ارز صادراتی صنایع پتروشیمی‌ها و فولاد تامین می‌شود و گروه ۳ شامل کالاهای ساخته شده و مصرفی است که اولویت وارداتی زیادی ندارد و ارز آن‌ها از محل صادرات کالاهای غیر پتروشیمی و غیر فولادی تامین می‌شود و گروه چهارم هم شامل کالاهایی است که در اولویت وارداتی نیست و جزو کالاهای ممنوع هستند، زیرا در داخل قابل تولید هستند.

وی اضافه کرد: نظام ثبت سفارش تغییر نکرده است و به شکل سابق انجام می‌شود، اما نظارت‌ها بیشتر شده است.

خسروتاج گفت: در روش جدید ثبت سفارش، به متقاضی شماره ثبت سفارش داده نمی‌شود مگر اینکه قبل از آن کار کارشناسی در زمینه آن کالای وارداتی انجام شود.

وی افزود: پارسال به طور متوسط بین ۵۰ تا ۵۲ درصد واردات از ارز غیرنفتی انجام شد و حدود ۴۷ درصد هم با ارز نفتی واردات شد.

خسورتاج ادامه داد: امسال هم انتظار داریم ۵۰ درصد واردات از محل منابع ارز غیرنفتی و ۵۰ درصد هم از منابع نفتی انجام شود.

وی افزود: بر اساس آمار گمرکات، در سه ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال تغییر زیادی در واردات نداشتیم و حدود ۲ ونیم درصد کاهش واردات داشتیم.

کد خبر 4360591

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید