به گزارش مجله آشپزی صلح خبر روش تهیه پوره سیب زمینی خامهای وبسایت دو نفره – گلزار نورمحمدیان: پوره سیب زمینی به خاطر بافت نرم، طعم لذیذ و در عین طرز تهیه ی آسونی که داره خیلی محبوبه و میتونه تکمیل کننده خیلی از غذاهای گوشتی و مرغی ما به عنوان منبع کربوهیدرات و انرژی […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
روش تهیه پوره سیب زمینی خامهای
وبسایت دو نفره – گلزار نورمحمدیان: پوره سیب زمینی به خاطر بافت نرم، طعم لذیذ و در عین طرز تهیه ی آسونی که داره خیلی محبوبه و میتونه تکمیل کننده خیلی از غذاهای گوشتی و مرغی ما به عنوان منبع کربوهیدرات و انرژی دهنده باشه.
در این مطلب طرز تهیه یه پوره سیب زمینی لطیف و کرمی رو براتون میذارم که به خاطر داشتن خامه تو مواد اولیه اش خیلی خیلی لذیذ و خوشمزه است پیشنهاد میکنم حتما همراه استیک مرغ یا گوشت امتحانش کنین که حرف نداره.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی خامه ای
- ۱ کیلو گرم سیب زمینی
- ۱/۴ پیمانه کره
- ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه
- ۱/۴ پیمانه شیر
- نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه پوره سیب زمینی خامه ای
1. برای تهیه پوره ی سیب زمینی ابتدا سیب زمینی هارو پوست بکنین و از وسط هم نصف کنین تا سریع تر بپزن.
2. حالا داخل یه قابلمه به مقدار کافی آب بریزین و سیب زمینی هارو داخلش بریزین و برای مدت تقریبا ۲۰ دقیقه سیب زمینی هارو بپزین تا نرم بشن و بپزن.
3. بعد سیب زمینی های پخته رو داخل آبکش بریزین تا آبشون کاملا بره.
4. حالا سیب زمینی هارو همون طور که داغ هستن داخل یه کاسه بریزین و کره های تکه شده رو هم اضافه کنین و با یه پوره کن دستی یا گوشتکوب سیب زمینی هارو پوره کنین تا نرم و یکنواخت بشن و کره هم آب بشه و به خوردشون بره.
5. حالا نوبت اضافه کردن خامه است بعد اضافه کردن خامه باز به پوره کردن و کوبیدن ادامه بدین تا پوره لطیف و یکنواخت بشه. نمک و فلفل هم در این مرحله اضافه کنین.
6. در نهایت کم کم شیر رو اضافه کرده و بکوبین تا به غلظت مورد علاقه تون برسین.
حالا پوره خوشمزه شما حاضره … نوش جون
منبع : Bartarinha