به گزارش صلح خبر، در روز هشتم جشنواره با حذف فیلم “جاندار” شش فیلم در گردونه رقابت کسب سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران باقی ماندند، این فیلم ها شامل “ماجرای نیمروز ۲ “، “متری شش و نیم”، “غلامرضا تختی”، “۲۳ نفر”، “شبی که ماه کامل شد” و “سرخ پوست” می شوند.
* چهارشنبه هفدهم بهمن ماه از آنجا که قرار بود یکی از فیلمهای حاشیه دار و پرمخاطب در سینماهای مردمی، یعنی «متری شش و نیم» برای اهالی رسانه و منتقد به نمایش درآید، سخت گیری بیشتری در ورود به پردیس ملت اعمال می شد تا از ازدحام جلوگیری شود، اگرچه با توجه به ساعت اکران این فیلم که ۱۵:۳۰ بود، اتفاق غیر عادی هم رخ نداد.
* فیلم «متری شش و نیم» اگرچه با استقبال خوب اهالی رسانه همراه شد اما بسیاری از واکنشها نشان میداد با توجه به تعریف و تمجیدهایی که از ابتدای جشنواره تاکنون درباره این فیلم شنیده شده بود، سطح توقعات میان خبرنگاران و منتقدان بالا رفته بود و انتظارشان در آن حد برآورده نشد.
* نشست پرسش و پاسخ این فیلم یکی از نشستهای شلوغ جشنواره بود که بعضاً افراد غیر خبرنگار و غیرمنتقد هم در آن دیده می شدند. ضمن اینکه نحوه پاسخگویی سعید روستایی به سوالات در یکی دو مورد باعث دلخوریهایی میان خبرنگاران شد و البته در این نشست نیز همانند چند جلسه قبلی هنروران از برخی پرسشها که یا ارتباطی به فیلم نداشتند یا با بی توجهی و بی دقتی مطرح شده بودند، انتقاد کردند.
* دومین فیلم این روز که برای اهالی رسانه به نمایش درآمد، فیلم جدید آزیتا موگویی با نام «ایده اصلی» با بازی بهرام رادان، مریلا زارعی، هانیه توسلی و پژمان جمشیدی بود که این فیلم چندان رضایت مخاطبان را جلب نکرد، هرچند خستگی ناشی از دیدن یک فیلم دو ساعت و نیمه و نیز چند روز پیاپی فیلم دیدن را هم در نبود واکنشهای مثبت به بعضی فیلمها می توان دخیل دانست.
* سومین فیلم به نمایش درآمده در پردیس ملت «سرخپوست» به کارگردانی نیما جاویدی بود که در این فیلم نوید محمدزاده بازیگر نقش اصلی بود.
* نوید محمدزاده و پریناز ایزدیار در هشتمین روز جشنواره هر دو با دو فیلم مشترک به سینمای رسانه ها آمدند که یکی فیلم «متری شش و نیم» بود و دیگری «سرخپوست». البته ایزدیار در نشست فیلم سعید روستایی حاضر نشد که شاید به دلیل نقش کوتاهش در «متری شش و نیم» بوده باشد، اما در جلسه پرسش و پاسخ فیلم «سرخپوست» که نقش پررنگتر و محوری تری داشت، شرکت کرد.
* نوید محمدزاده در نشستی که برای فیلم سرخپوست برگزار شد اعلام کرد که از بازی در دو فیلم متری شش و نیم و سرخپوست رضایت دارد اما قطعاً برای سال آینده فیلمی در جشنواره فجر نخواهد داشت چون میخواهد مدتی کمتر دیده شود و مردم نقشهای او را که در این سالها بازی کرده یک بار دیگر مرور کنند. البته او تاکید کرد فقط برای جشنواره فجر فیلمی نخواهد داشت و احتمالاً او را بیشتر در تئاتر خواهیم دید.
* همچنین اولین سانس نمایش روز هشتم به مجموعه فیلم های کوتاه اختصاص داشت که سازندگان فیلمهای این بخش در نشستی خلوت رسانهای، علاوه بر اینکه تاکید داشتند جشنواره فجر میتواند فرصت مناسبی برای دیده شدن فیلمهای کوتاه باشد و شاید بهتر باشد این جشنواره یک هیأت انتخاب مجزا داشته باشد تا فیلمهایی که پیش از این در جایی نمایش داده نشدند به جشنواره فجر راه یابند، از کم توجهی اهالی رسانه نیز به نمایش این فیلمها انتقاد کردند.
* یکی از مهمانان ویژه و شناخته شده این جشنواره عادل فردوسیپور بود که هر سال در سینمای رسانه ها به تماشای بعضی فیلم ها مینشیند. او در سالهای گذشته حضور پررنگتری در جشنواره فجر داشت و امسال برای دیدن فیلم سعید روستایی به پردیس ملت آمد.
* با نزدیک شدن به زمان اختتامیه جشنواره فیلم فجر تب و تاب شرکت در این مراسم برای علاقمندان زیادی که بین مردم هستند بیشتر میشود و معمولاً بازار سیاهی هم برای کارتهای دعوت به مراسم در سال های گذشته به وجود میآمد. سال گذشته هرج و مرج و بی نظمی بسیار زیادی در مراسم اختتامیه که در برج میلاد برگزار می شد به وجود آمد و تعدادی از مهمانان و خبرنگاران موفق به حضور در سالن همایشهای برج میلاد نشدند.بنابراین به نظر میرسید با توجه به تجربه سال گذشته امسال تمهیدات بهتری برای حضور افراد غیر سینمایی برج میلاد اندیشیده شود اما انگار باز هم اتفاقاتی مشابه تکرار خواهد شد چرا که تاکسی اینترنتی تپسی که با جشنواره همکاری می کند پیامی را به مخاطبان خود ارسال کرده که برای شرکت در اختتامیه جشنواره فیلم فجر و دیدن هنرپیشه ها و هنروران مورد علاقه خود بر روی پیامی کلیک کنند. البته شاید نیاز باشد که مسئولان جشنواره درباره صحت این پیامک توضیح بدهند.
انتهای پیام