امروز: یکشنبه, ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 25 محرم 1447 | 2025-07-20
کد خبر: 326729 |
تاریخ انتشار : 16 آذر 1398 - 21:12 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر وزیر خارجه کشورمان با ابراز خرسندی از آزادی دکتر مسعود سلیمانی دانشمند ایرانی که حدود ۱۴ ماه به اتهام واهی دور زدن تحریم‌ها در زندان‌های آمریکا به سر برده است، گفت: در طول این مدت بارها از سوی آمریکایی‌ها به آقای سلیمانی پیشنهاد شده بود که به جای بازگشت […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

وزیر خارجه کشورمان با ابراز خرسندی از آزادی دکتر مسعود سلیمانی دانشمند ایرانی که حدود ۱۴ ماه به اتهام واهی دور زدن تحریم‌ها در زندان‌های آمریکا به سر برده است، گفت: در طول این مدت بارها از سوی آمریکایی‌ها به آقای سلیمانی پیشنهاد شده بود که به جای بازگشت به کشور یا ماندن در زندان بپذیرد که در آمریکا بماند ولی این استاد وطن‌پرست، این پیشنهاد را نپذیرفته است.

به گزارش صلح خبر، محمدجواد ظریف در هنگام بازگشت از سوئیس به همراه دکتر سلیمانی در جمع خبرنگاران گفت: در ابتدا فرا رسیدن روز دانشجو را به دانشجویان و اساتید محترم تبریک می‌گویم و خوشحالم که در این روز یکی از بزرگ‌ترین اساتید و دانشمندان کشور بعد از ۱۴ ماه به وطن بازگشته است.

وی افزود: دکتر سلیمانی در این مدت بدون هیچ دلیلی گروگان نیروهای آمریکایی بودند. آمریکایی‌ها از ایشان برای سفر به این کشور جهت انجام تحقیق در بالاترین موسسه علمی آمریکا دعوت شده بودند ولی بدون هیچ گونه دلیلی این استاد دانشگاه با داشتن ۵۰۰ مقاله علمی بازداشت شدند.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه امروز، روز خوشی برای وزارت خارجه است، ادامه داد: امروز دکتر سلیمانی بعد از تحمل ۱۴ ماه سختی بی‌نهایت به ایران بازگشتند؛ استادی که در طول این دوره بارها آمریکایی‌ها به ایشان پیشنهاد داده بودند که به جای بازگشت به کشور یا در زندان ماندن بپذیرد که در این کشور بماند ولی این استاد وطن‌پرست این پیشنهاد را نپذیرفتند.

ظریف با بیان اینکه من افتخار می‌کنم که در خدمت این مرد بزرگ هستم، افزود: در اینجا لازم است که از شورای عالی امنیت ملی، قوه قضاییه و دستگاه‌های امنیتی قدردانی کنم که موجب شدند با تبادل یک زندانی آمریکایی که به جرم جاسوسی در ایران زندانی بود و امروز صبح براساس رأفت اسلامی مورد بخشش قرار گرفت و به آمریکا بازگشت، این استاد بزرگوار را امروز در ایران داشته باشیم.

وی گفت: من از آقای دکتر سلیمانی که ۱۴ ماه تحمل و استقامت کردند و نشان دادند که ایرانی یعنی چه، تشکر و قدردانی می‌کنم. قرار است ایشان فردا اولین مصاحبه خود را در دانشگاه انجام بدهند تا به آمریکایی‌ها که به او گفته بودند ما کاری می‌کنیم که تو دانشگاه و تحقیق را فراموش کنی، نشان دهند که یک دانشگاهی وطن‌پرست ایرانی، نه کشورش، نه دانشگاه و نه تحقیق را فراموش نمی‌کند و با علم و فناوری تلاش می‌کند که باعث بالندگی هر چه بیشتر کشورش نیز بشود.

وزیر امور خارجه همچنین در پاسخ به سوالی در ارتباط با تلاش آمریکایی‌ها جهت جلوگیری از پیشرفت و توسعه ایران در زمینه علم و دانش و فناوری تصریح کرد: آمریکایی‌ها در طول ۴۰ سال گذشته تلاش کرده‌اند که جلوی پیشرفت ایران را بگیرند. هدف آمریکایی‌ها از اعمال فشار حداکثری به ایران این بوده که جلوی پیشرفت ما را بگیرند.

ظریف اظهار کرد: از آقای دکتر سلیمانی در طول ۵ ساعت پروازی که افتخار داشتم در خدمت ایشان باشم، شنیدم بیشترین چیزی که زندان‌بانان، قضات و دادستان‌های آمریکایی را عصبانی می‌کرده، میزان دستاوردهای علمی ایشان بوده است و این نشان‌دهنده این موضوع است که علم، پیشرفت و فناوری که مردم ما توانسته‌اند با اعتماد به نفس به آن دست پیدا کنند بزرگ‌ترین خار در چشم کسانی است که خوبی ملت ایران را نمی‌خواهند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید