به گزارش مجله بین الملل پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، فیل روبرت سان، معاون دیدهبان حقوق بشر در امور آسیا اعلام کرد: در حال حاضر اصول حقوق بشری در مناطق کشورهای عضو آ سه آن رعایت نمیشود و به تدریج این منطقه با رعایت نکردن اصولی مانند آزادی بیان، اجازه […]
به گزارش مجله بین الملل پایگاه صلح خبر ؛
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، فیل روبرت سان، معاون دیدهبان حقوق بشر در امور آسیا اعلام کرد: در حال حاضر اصول حقوق بشری در مناطق کشورهای عضو آ سه آن رعایت نمیشود و به تدریج این منطقه با رعایت نکردن اصولی مانند آزادی بیان، اجازه به برگزاری اعتراضات صلح خبر آمیز، تحمل فعالیت مذاهب دیگر و عدم دخالت در جامعه مدنی، احترام به اصول دموکراتیک، رفتار منصفانه با پناهجویان و مهاجران بیشتر از گذشته در باتلاق دیکتاتوری، سرکوب و نقض حقوق اولیه فرو میروند.
در همین راستا سازمان عفو بینالملل خطاب به رهبران کشورهای عضو آ سه آن اعلام کرد که کشتارهای رخداده در مسیر مبارزه با قاچاق موادمخدر نقض جدی مقررات حامی حقوق بشر است.
در اینجا به برخی از کشورهای عضو آ سه آن اشاره میشود که در این کشورها اصول حقوق بشر چندان رعایت نمیشود.
برونئی
سلطان حسن البولکیا ۷۰ ساله یکی از ثروتمندترین مردان در جهان است که در طول ۴۹ سال گذشته قدرت مطلق در کشور نفت خیر و بسیار کوچک دارد. بسیاری منتقد سیاستهای سرکوبگرایانه وی در داخل کشور هستند.
کامبوج
هون سن ۶۴ ساله در این کشور در قدرت به سر میبرد. در حال حاضر وی کنترل نیروهای امنیتی، دستگاه قضائی و اقتصاد کشور را بر عهده گرفته است تا مانع بروز چالش در روند حکومت وی شود. در حال حاضر فساد و نقض اصول حقوق بشر در این کشور افزایش یافته است.
اندونزی
جوکو ویدودو ۵۵ ساله برای اولین بار خارج از چهرههای شناخته شده نظامی و سیاسی در این کشور به قدرت رسید. پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری در سال ۲۰۱۴ به عنوان نشانهای مبنی بر سلامت خوب موسسات دموکراتیک اندونزی تلقی شد اما نگرانیهایی وجود دارد که ممکن است چهرههای دولت قبلی اندونزی بار دیگر قدرت را در این کشور به دست گیرند.
لائوس
تانگلون سیسولیت ۷۱ ساله نخست وزیر این کشور کمونیست،کمپین مبارزه با فساد را در این کشور محروم آغاز کرد. بررسی ها از دولت غیر شفاف وی راهها را برای مبارزه با فساد در دستگاه دولتی با موانع مختلف رو به رو کرده است.
مالزی
سیاستهای نجیب رزاق ۶۳ ساله که از سال ۲۰۰۹ به عنوان رهبر ائتلاف حاکم مالزی در قدرت حضور دارد، با انتقاداتی درباره سرکوب مخالفان و رفتارش با اقلیتها مواجه شده است.
میانمار
اولین سال حضور آنگ سان سوچی که نماد دموکراسی و مدافع حقوق بشر است، تیره و تار بوده است. مواردی مانند روند کند اصلاحات قانونی و حقوقی و به تاخیر افتادن روند صلح خبر و توجه نکردن به وضعیت سرکوب مسلمانان روهینجا در داخل کشور باعث افزایش انتقادات علیه وی شده است.
فیلیپن
در راستای مبارزه با مواد مخدر هزاران تن در این کشور جان خود را در دوران ریاست جمهوری رودریگو دوترته رییس جمهور این کشور از دست دادهاند. گروههای حقوق بشری هشدار دادند که وی ممکن است مرتکب جنایت علیه بشریت شود. اما وی از کشته شدن میلیونها معتاد برای پایان بخشیدن به قاچاق مواد مخدر خشنود است و توجهی به انتقادات ندارد.
سنگاپور
حزب لی هسین لونگ ۶۵ ساله نخست وزیر این سنگاپور در سال ۲۰۱۵ انتخابات توانست ۸۳ کرسی از ۸۹ کرسی یعنی ۷۰ درصد آرا را کسب کند، این اتفاق رقبا و مخالفان این حزب را به شدت متعجب کرد. حزب “اقدام مردم” سنگاپور را به مرحله صنعتی فعلی رساند اما همواره به دلیل برخورد نامناسب با دگراندیشان مورد انتقاد قرار میگیرد. گروههای حقوق بشری براین باورند که دولت آزادی های سیاسی را در این کشور سرکوب میکند.
تایلند
در پی کودتای پرایوث چان اوچا ۶۳ ساله فرمانده ارتش علیه تاکسین شیناواترا، نخست وزیر سابق این کشور، در سال ۲۰۰۴حکومت نظامیان بار دیگر بر این کشور استوار شد. منتقدان بر این باورند که قانون اساسی نوشته شده توسط خونتای جدید نقش ارتش را در دولت برجسته کرده است.
ویتنام
نگوین شوان فوک ۶۲ ساله سال گذشته انتخاب شد . فوک که تنها کاندیدای این پست بود و توانست با بالای ۹۰ درصد آرای پارلمان به نخستوزیری برسد. حزب حاکم تحمل مخالفان داخلی نداشته و یکی از انتقادات علیه دولت این کشور به روند افزایش زندانیان سیاسی در این کشور است.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.