امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 345765 |
تاریخ انتشار : 15 اسفند 1398 - 10:35 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر افت شدید قیمت نفت از زمان شیوع ویروس کرونا بسیاری از تولیدکنندگان شیل آمریکا را برای بقا در تنگنا گذاشته و آنها اکنون منتظرند رقیبان بزرگشان در اوپک به نجاتشان بیایند. به گزارش صلح خبر، تولیدکنندگان آمریکایی در میز مذاکره اوپک حضور ندارند اما اگر این گروه در نشست […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

افت شدید قیمت نفت از زمان شیوع ویروس کرونا بسیاری از تولیدکنندگان شیل آمریکا را برای بقا در تنگنا گذاشته و آنها اکنون منتظرند رقیبان بزرگشان در اوپک به نجاتشان بیایند.

به گزارش صلح خبر، تولیدکنندگان آمریکایی در میز مذاکره اوپک حضور ندارند اما اگر این گروه در نشست هفته جاری خود در وین تصمیم بگیرد برای تقویت قیمتهای نفت، تولید نفت را به میزان بیشتری کاهش دهد، بسیار خوشحال خواهند شد. گفته می شود عربستان سعودی که بزرگترین عضو اوپک است، در تلاش برای افزودن یک تا ۱.۵ میلیون بشکه در روز دیگر به کاهش جمعی تولید نفت است.

اما اگر اوپک به اقدام دیگری دست زده و تصمیم بگیرد با ادامه روند فعلی عرضه، سهم بازارش را حفظ کند، تولیدکنندگان آمریکایی که با کمبود نقدینگی روبرو هستند، ورشکسته خواهند شد.

تحلیلگران می گویند اگر تولید شیل آمریکا امسال رشد کند، در مقایسه با سال گذشته نرخ رشد بسیار اندکی خواهد داشت. طبق آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا، تولید نفت این کشور سال گذشته بیش از ۱.۲ میلیون بشکه در روز رشد کرد و به رکورد ۱۲.۲ میلیون بشکه در روز رسید. با وجود این که رشد تولید برای منافع اقتصادی و استراتژیک آمریکا حائز اهمیت بوده اما سرمایه گذاران اشتیاق چندانی نشان نداده اند.

به گفته آرتم ابراموف، مدیر تحقیقات شیل در شرکت ریستاد، تولیدکنندگان آمریکایی در فاصله سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ حدود ۴۰۰ میلیارد دلار سرمایه جذب کردند بدون این که قسمت اعظم آن را برگردانند.  وال استریت اکنون خط سرمایه خود را به روی تولیدکنندگان نفت بسته و از این که کسب و کاری را تامین مالی کند که به جای سوددهی، نفت تولید می کند خسته شده است. اگر قیمت نفت که از اوجش در ابتدای امسال بیش از ۲۰ درصد نزول کرده است، پایین بماند در این صورت قربانیان ممکن است افزایش پیدا کنند مگر این که اوپک برای کمک به ثبات بازار وارد شود.

به گفته مت پورتیلو، مدیر یک بانک سرمایه گذاری آمریکایی، کل سرمایه گذاری صنعت نفت شیل روی واگذاری داوطلبانه سهم بازار از سوی اوپک بنا شده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، آژانس اعتبارسنجی مودیز ماه گذشته اعلام کرد بیش از ۶۰ درصد از ۸۶ میلیارد دلار بدهی شیل که موعد بازپرداخت آن در چهار سال آینده فرامی ‌رسد، از سوی شرکتهایی صادر شده اند که هیچ ارزش اعتباری ندارند که به منزله ریسک بالای ورشکستگی صنعت شیل است.

موج ورشکستگی شرکتهای شیل، بی اعتمادی سرمایه گذاران را تشدید کرده و مشکل تامین اعتبار را وخیم می کند اما ممکن است روی تولید تاثیر چندانی نگذارد. عمده تولید فعلی نفت آمریکا توسط شرکتهایی انجام می گیرد که پیش از این ورشکسته شده بودند اما با سرمایه ارزانی که تحت قانون آمریکا دریافت کردند، موفق شدند دوباره روی پای خود بایستند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید